|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zaręczyny/pierścionek/bieda/facet/pomocy
Witam drogie Panie.
Za namową przyjaciółki mojej ukochanej piszę na Waszym forum w sprawie delikatnej pomocy przy zakupie pierścionka zaręczynowego. Jest piękny , cudowny i w ogóle - a przynajmniej mam taką nadzieję:P Wybrałem firmę Apart, a Pani w salonie powiedziała, że mogę uzyskać 10% zniżki na zakup tego pierścionka (ok 2000zł koszt podstawowy), podając numer karty członkowskiej czy coś takiego (takiej, której właścicielka jest upoważniona do uzyskania zniżki ze sprzedaży). Jedni mówią że trzeba sam numer, drudzy że również dane (imie,nazwisko i adres). Słyszałem też że na taką kartę przy moim zakupie zostanie nabity kolejny bonus. Zwracam się do Was, drogie Panie z ogromną prośbą o udzielenie mi informacji na ten temat (jak to wygląda z tą kartą i zniżką), licząc również że znajdzie się jakaś dobra dusza, która udostępniłaby mi ten numer/ew. dane na zakup. Taka osoba mogłaby liczyć na jakieś wynagrodzenie, czy cokolwiek - na pewno byśmy się dogadali ![]() Jeśli to jest istotne, to chodzi o zakup na terenie Krakowa ![]() Zależy mi na zakupie przed walentynkami ;> Jeśli któraś z Was chciałaby pomóc proszę o kontakt tutaj lub mailowo: bodley@wp.pl Piękne dzięki ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaręczyny/pierścionek/bieda/facet/pomocy
A nie lepiej poszukać jakiegoś dobrego jubilera, który zrobi wymarzony pierścionek na połowę ceny pierścionków "znanych marek" które często mają bardzo zawyżone ceny?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie, po co masz przepłacać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja mam karte na 5%. Pomoge jeśli Ci te 5 wystarczy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.