![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Weteranki w akcji:)
Zapraszam wszystkie kobietki ,które walczą i nie ustają w pozbyciu się nadprogramowych kg
![]() Bądźmy piękne,gibkie ![]() Do dzieła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Weteranki w akcji:)
Hello Lady
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Walczymy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć! Dołączam do Was! Ile macie do zrzucenia? Mi przez Święta znowu trochę się przytyło, a tak finalnie to chciałabym się pozbyc ok. 12 kg ;/
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Jestem i ja, biore sie za siebie i nikt mnie nie powstrzyma! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Dziewczyny jak wasza aktywność?:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Chciałabym się do Was przyłączyć, bo jakoś się już nie odnajduję w wątkach w których uczestniczyłam. Mam do zrzucenia jeszcze 10 kg, a walczę od 1 października 2013. Stosuję popularną dietę NŻT,ZP "Nie żryj tyle, zjedz pół" ![]() ![]() Robię regularnie Chodakowską, Skalpel. W październiku też robiłam ale nieregularnie, zrobiłam ok 10-14. A od 5 listopada robię regularnie, raz dziennie i mniej więcej o tej samej porze. Dziś więc był już mój 80! trening, setny o ile się nie mylę wypada mi 12 lutego, ale oczywiście nie zaprzestanę ![]() ![]() Ważę się raz w miesiącu (następne ważenie mam 3 lutego) a mierzę, tak ze 2-3 razy w miesiącu. Widzę już pierwsze rezultaty, ale to oczywiście nie koniec. To co walczymy dziewczyny? W kupie siła ![]() ![]() A tak poza tym jestem Ola.
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A kg przybralam bo wszystko jadlam, obzeralam sie po prostu i tyle...buuuu;( ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Hej Ola ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Witaj Paulinka
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie jak mi nie chce się ćwiczyć:banghead::banghea d::banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Dajcie mi kopa ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s podziwiam Cie za ćwiczenia ![]() Teraz cwicze takie zbitki jak ja to mowie-troche Ewki,troche Mel B i tak się zbierze z godzine,myśle,że tez ok,do tego hula hopem kręce:P ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- KAsiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Jakoś chęci mi opadły do odchudzania. Nie ma mnie kto wspierać a naprawdę muszę zrzucić to 10 kg. Czuję się paskudnie z tym wyglądem. Pomożecie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie po dłuższym zastanowieniu idę do roboty ...ktoś mi kiedyś powiedział SAMO SIĘ NIE ZROBI Dawaj dawaj i się nie poddawaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Sylwia pomożemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
no i poćwiczyłam .....z MELKą....rozgrzewkę, brzuch, pośladki , nogi i rozciąganie ....wyszło kochane jakieś 40 minut.....na nowy początek może być.....muszę spiąć zadek i wziąć się za siebie porządnie....jeżeli teraz nie uda mi się osiągnąć celu to już więcej nie zaczynam i będę żyć jako wieloryb......
Edytowane przez Kasia5891 Czas edycji: 2014-01-23 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mam zakwasy ale miło tak ........dzisiaj jak Antosia pójdzie spać przed południem to też zrobię rundkę z MEL ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
30 minut z Mel zaliczone
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Melduje ,że skończyłam 3 treningi z Melką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki ;-)
Dopiero pisze bo transfer na kompie mi sie skonczyl a z kom troche schodzi zeby wejsc ![]() Ali i Kasiu brawo za cwiczenia! Tak trzymac! Dziewczyny doradzcie mi cos. Wzielam sie za liste zakupow dietowych i w sumie nie wiem co kupic...sniadania kolacje ok ale pomyslow na obiady nie mam zupelnie. Pomozecie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z wody i durum) zamiennie jakaś rybka czy kawałek schabu... Jutro wrzuce wam parę linków do tajnych przepisów Sent from my A1-811 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...ecku.html#more bardzo fajne niektóre przepisy...a ta soja z warzywami super...robiłam ![]() poczytaj sobie Paulinka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Dziewczyny teść mnie tak wkopał,że teraz musze znowu szykować impreze urodzinowa Ani.Jej chrzestni myślą,ze bede robic,a ja w tym roku chciałam sobie odpuścic.Boze nie mam siły na przygotowywanie tego całego żarcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kasiu dzieki za rady ![]() Dziewczyny moze bedziemy codziennie wieczorem pisac co zjadlysmy? Ale wieczorem od razu dania z calego dnia...moze to bedzie inspiracja dla kazfej z nas na kolejny dzien? A poza tym jak trzeba bedzie zdac relacje z tego co sie wszamalo to czlowiek jakos bardziej sie pilnuje...co Wy na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki,
![]() opisałam się wczoraj, a tu awaria prądu (znowu ![]() Dostałam dziś okresu i mam ochotę na coś słodkiego, znacie jakieś fajne, dietetyczne zamienniki?
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Mam zakwasy w rękach i ramionach lol ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja tez od poniedzialku zaczne
![]() A co do okresu to jajakos w srode sie spodzuewam...od pon dieta a tu na poczatek takie utrudnienia;p ale sie nie dam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.