|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
gra wstepna;)
hej dziewczynki, powiedzcie mi jak u was wyglada gra wstepna... bo u mnie to czasami az mi glupio
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gra wstepna;)
To różnie- czasem mamy grę wstępną czasem nie
![]() ![]() Powiedz Tżtowi, że dziś Ty przejmujesz inicjatywę ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
największa jędza w tym kurniku !!! ![]() Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2012-06-08 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
bardzo sie kochamy i nasz sex jest cudowny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ojej, to niech sie na Tobie tak perfidnie całym cielskiem (hihi
![]() ![]() no coz - nie kazdy lubi byc przygnieciony ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Erotyczna instrukcja obsługi do gry wstępnej
Na ciele kobiety i mężczyzny jest wiele "guzików", których naciśnięcie wzbudza falę podniecenia. Jeśli wstydzisz się powiedzieć, gdzie lubisz być dotykana, pokaż mu tę mapę. Przy okazji sprawdź, czy wiesz, gdzie znajdują się jego czułe punkty. Jego czułe punkty Głowa - Głaszcz go po niej! Owłosione partie ciała są wrażliwe, bo wokół cebulek włosów znajdują się receptory czuciowe. Płatki uszu - Całuj, ssij i lekko podgryzaj. Szczególnie podniecające jest ogrzewanie wnętrza ucha ciepłym oddechem. Szyja - Całuj i liż skórę wokół grdyki, czyli tzw. jabłka Adama. Aby go skusić i doprowadzić na skraj raju, Twoje ruchy powinny być rytmiczne, w linii pionowej, od podbródka do nasady szyi. Plecy - To one kojarzą się z męską siłą, władzą. Poza tym są sexy. Usiądź okrakiem na swoim mężczyźnie i masuj, ugniataj skórę wzdłuż linii kręgosłupa. Brodawki sutkowe - Jego, tak jak i Twoje, lubią, gdy się je głaszcze, liże, a nawet lekko gryzie. Brzuch i pępek - Na początek przesuwaj po nich językiem kolistymi ruchami. Potem ułóż ręce pod jego żebrami i delikatnie, ale zdecydowanie przesuwaj dłonie w dół w kierunku penisa. Pośladki i okolica odbytu - Znajduje się tu wiele zakończeń nerwowych. Wsunięcie palca między pośladki i masowanie odbytu jest dla większości heteroseksualnych mężczyzn doznaniem bardzo pożądanym, ale nieco wstydliwym. Nogi - Wewnętrzna strona ud oraz okolica pod kolanem mają bardzo delikatną i cienką skórę, która jest wprost wymarzona do różnego rodzaju pieszczot. Zakończenia nerwowe są tuż pod naskórkiem, co sprawia, że nawet delikatne dotknięcie opuszkami jest wstrząsem seksualnym. Stopy - Niedoceniane przez kobiety. Całuj i masuj jego stopy, to dla niego niezwykłe doznanie. Czuje się jak samuraj pieszczony przez cudowną gejszę. Jej czułe punkty Głowa - Głaskanie, czesanie włosów i całowanie pasm u nasady jest wyjątkowo podniecające. Płatki uszu - Lekkie ssanie okraszone czułymi słówkami może wiele zdziałać. Usta - Powiedzą Ci same komplementy, jeżeli od nich właśnie zaczniesz pieszczoty. Całuj długo, niespiesznie, w hollywoodzkim stylu. Plecy - Uwielbiają męskie zachłanne pocałunki. Szczególnie jeżeli lekko przygniatasz je swoim ciężarem. Piersi - Ich wrażliwość zależy od fazy cyklu miesięcznego. Są dni, kiedy pieszczoty sprawiają ból. Łagodne pocałunki, liźnięcia, wodzenie palcem wokół sutków, za to żadna kobieta nie powinna się obrazić. Brzuch i pępek - Gwałtowne pocałunki i uściski pasują tu jak najbardziej. Pośladki i okolica odbytu - Najpierw kilka klapsów, a potem pocałunek, żeby nie bolało. Pachwiny - Pocieraj wzgórek łonowy. Nie skupiaj się na łechtaczce. Przyjdzie na nią czas. Zajmij się wargami sromowymi. Głaszcz je i dotykaj językiem. Wewnętrzna strona ud oraz okolica pod kolanem. Pieszczotami daj znak, że jej nogi robią na Tobie wrażenie. W ten sposób ofiarujesz przepustkę do raju. Kostka - Tuż nad nią znajduje się pole wybitnie sensoryczne. Uważaj, by go nie przegapić, gdy się wspinasz. Stopy - Całuj i liż. W akupresurze opuszka dużego palca wiąże się z przysadką mózgową, która reguluje wydzielanie hormonów płciowych. dziewczyny potrzebują dużo ciepła, tego aby poczuły się bezpiecznie, ale zarazem chciały by się poczuć pożądane, albo jak boginie sexu. Dużo pocałunków najlepiej jak się to robi od dołu do góry! Choć niektóre dziewczyny mają kompleks na punkcie wielkości swoich piersi to rób tak, aby kobieta nei czuła tego. Pieść je ile możesz i powtarzaj, że takie najbardziej Cię kręcą. Dowiedz się jakie ma czułe punkty i próbuj je całować pieścić lizać ssać czy tam nie wiem co :p po prostu przed stosunkiem doprowadź ją do szału a seks będzie o niebo lepszy ! powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
lezysz jak worek i nawet sie nie masz sily podniesc biedactwo ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Biedny ten Twój facet... On ma działać a Ty leżysz... No.. super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Trochę rozumiem autorkę. Mój też tak czasem działa - i już na nic nie mam ochoty, tylko tak leżeć i się poddawać jego pieszczotom. Ale on mówi, że jemu moja przyjemność sprawia przyjemność, więc nie mam wyrzutów sumienia. Autorko! Ciesz się, że ci dobrze i że on tego chce. Czasem to ty przejmij inicjatywę. Ogólnie nie widzę problemu, no chyba, że chciałaś się pochwalić cudownym kochankiem. To ja też się chwalę!!!
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Mariusz 89 ab. No nareszcie będziemy wiedziały! Zbawco!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ja zawsze trafiam na takie kobiety, które nie potrafią, albo nie chcą dominować. Trochę mnie to martwi, bo chciałbym coś raz zostać potraktowany kobiety jako obiekt seksualny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Nie trafiłeś.
Mój też nie. Nie to, żebym była bierna - aktywna - tak, dominująca - nie. Albo bardzo rzadko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
High Quality Since 2007
|
podwodniak, co konkretnie masz na myśli? W jaki sposób kobieta ma wziąć faceta? Może moja wyobraźnia jest ograniczona, ale nie bardzo sobie to wyobrażam poza zachowaniami dominacyjnymi z gatunku SM... Kobieta chyba ma ograniczone pole manewru poza 3 pozycjami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie masz czasem ochotę rzucić swego TŻ na łóżko i go ostro po ujezdzać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale swoją drogą robienie dobrze ustami facetowi, który stoi/siedzi i obserwuje wydaje mi się jakieś takie krępujące
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Raczej mam ochotę, żeby on mnie brał tak, jak ja pragnę. Czasem przejmuję inicjatywę i uwodzę go, owszem, jednak nie bierze mnie dominacja w samym stosunku. Mówiąc prosto wolę być brana niż brać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
jasne, że zerkam, ale tak żeby nie widział
![]()
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
no właśnie nie, to jest dla mnie takie... krępujące. może to się wydawać dziwne, bo przed seksem oralnym nie miałam stresu, żadnych obaw. no cóż, "ten typ tak ma", może to się zmieni z innym tżtem :P
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
mnie to kręci ![]() niektóre kobiety też robią facetowi dobrze ustami z zamkniętymi oczkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
pożyjemy, zobaczymy ^^ pewnie kiedyśtam trzeba będzie się przełamać, ale na razie, na szczęście nie mam takich dylematów.
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Jak każdy facet jestem wzrokowcem a zatem uwielbiam delektować się nie tylko widokiem ale i zapachem oraz smakiem kobiecego ciała,przy grze wstępnej przy mnie partnerka może sobie leniuchować ile zechce,mógłbym dotykać,całować,pieścić i lizać każdy milimetr jej ciała godzinami,poprostu to kocham.Szybkie numerki są świetne ale dłuższa zabawa,urozmaicona przeróżnymi pozycjami,gażetami { nie przesadzając } odkrywając coraz to nowsze wspaniałości uwieńczone nieziemskim orgazmem - bezcenne!.Pozdrawiam wszystkich i życze fantastycznych przeżyć bo cóż gorszego może być jak nie wkradająca się w nasze życie rutyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.