|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
miłość???
Wszystko zaczęło się bardzo nie dawno,świeża sprawa
![]() ![]() Nie przemyślałam całej sytuacji, dałam ponieść się emocją, nawet miałam wrażenie, że łza zakręciła mu się w oku i poleciała po policzku(Ale zakrywał się, tak abym tego nie widziała) Zgodziłam się na związek. Tyle, że już następnego dnia miałam wątpiwości, czy aby na pewno zrobiłam dobrze. Myślałam o tej sytuacji godzinami, czy zostać z nim czy wyjaśnić całą sprawę od razu, żeby potem nie było jeszcze większej afery. Poradziłam się przyjaciela, on stwiedził,że powinnam od razu powiedzieć co myślę. Postąpiłam strasznie głupio zgadzając się na bycie z nim. Nie mogłabym mu spojrzeć w oczy po tym wszystkim i powiedzieć, że jednak nie chce z nim być. Wiem jak mu an mnie zależy. Napisałam mu długą wiadomość: Że bardzo szanuje go, lecz czuje do niego nie miłość, a przyjaźń. Oczywiście rozwinęłam swoją wypowiedź. Teraz nie chce mnie znać. Rozumiem to doskonale. Ale nie wiem co mam sądzić o swojej osobie. Co myślicie?
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: miłość???
Cytat:
zwłaszcza jeśli chodzi o uczucia. ucz się na błędach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zraniłaś go, ale szybko odkręciłaś sprawę więc chyba nie jest tak źle z Tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niby wszystko dobrze, fajnie, że szybko wyjaśniłaś tę sprawę tylko...
Nie mogłaś spotkać się z nim i wytłumaczyć tego wszystkiego prosto w oczy? Niestety do tej pory przekonałam się już parę razy,że te cudowne, długie wiadomości, które dla nas są jasne, klarowne i tłumaczą wszystko, dla drugiej osoby to cios poniżej pasa... Nie mówię, że jest to złe rozwiązanie w każdym przypadku..., ale w tej sytuacji (szkoda!) , że załatwiłaś tę sprawę przez wiadomość. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mimo wszystko podjęłaś słuszną decyzję, zgodną z tym co naprawdę czujesz.
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2013-06-26 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Okazało się, że jednak nie był wart litowania się nad nim i próbnie powiedzenia mu w jak najdelikatniejszy sposób. Okazał się frajerem, bo właśnie rozmawiałam o nim z przyjciółką i okazało się kiedy robił podboje do mnie to w tym samym czasie i do jej siostry
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Popełniłaś błąd zgadzając się na związek z człowiekiem, do którego nic nie czułaś.
Źle zrobiłaś pisząc mu tą wiadomość ale wnioskując z Twojej drugiej wiadomości - on też nie zachowywał się w porządku. Czy Twojej siostrze mówił to samo co Tobie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Daj mu trochę czasu, przejdzie... Jak ktoś wyżej napisał - odkręciłaś to szybko, wyjaśniłaś co i jak
![]() Jak to często mówi mój kolega - wydawało mi się, że się zakochałem, zwaliłem i mi przeszło ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.