|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Praktyki w Pricewaterhousecoopers
Cześć.
Szukam informacji na temat praktyk w firmie Pricewaterhousecoopers. Może któraś z was wie coś na ten temat. Oczywiście stronę już przejrzałam kilkanaście razy, ale nie znalazłam wszystkich informacji. Kojarze, że na jakimś forum wyczytałam, że te praktyki są płatne, ale nie udało mi się tego potwierdzić. Może wy wiecie coś więcej? Albo potraficie w ogóle coś powiedzieć jak to wygląda od środka? Warto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praktyki w Pricewaterhousecoopers
Jesli chcesz zdobyc cenne doświadczenie, to oczywiscie warto. Praktyki w PwC są płatne i to naprawde nieźle, jesli się sprawdzisz na praktykach masz możliwość otrzymania u nich pracy po studiach. Wiem, że na praktyki można się dostać w trakcie trwania konkursów takich jak graż o staż, Experience PwC...Od środka nic Ci nie powiem, bo nie byłam tam na praktyce. zycze powodzenia
27.06.2009 Cudowny Dzień ![]() Edytowane przez moonikkaa Czas edycji: 2008-12-01 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No sa platne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Za moic czasów, a spoooro wody w Wiśle upłynęło odkąd byłam praktykantką
![]() Ale trzeba się napracować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam, aplikował ktoś może na staż do katowic?
Możecie powiedziec jak wygląda rekrutacja, bo w moim przypadku troszke sie to chyba rozniło od tego co czytałam, bo mialam rozmowe kwalifikacyjną przez telefon po polsku i czesciowo po angielsku a nastepny etap to ma byc AC. Czy na assesment center jest tez jakis test z jezyka angielskiego?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.