|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja dziewczyna i wspolny znajomy
Witam.
Edytowane przez Pryncy Czas edycji: 2014-02-14 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja dziewczyna i wspolny znajomy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
!
Edytowane przez Pryncy Czas edycji: 2014-02-14 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie możesz jej zabraniać się z kimś widywać zamiast tego powinieneś odbyć rozmowę by przekonać się i wywnioskować z reakcji jaki ta ich relacja ma wydźwięk. Przecież skoro go lubi jako kumpla to nie będzie z niego rezygnować bo ty masz jakieś schizy. Z resztą sam go znasz, nie wiesz czego się po nim spodziewąć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli będzie chciała spotykać sie z kolegą będzie to robić i tak i tak. Niewolnicą twoją nie jest, żebyś decydował z kim ma utrzymywać znajomości. Zabroniłeś jej, to cię okłamuje. Do niczego dobrego to nie prowadzi.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Znamy go możne ze 3 miesiące. Widzę np jak zachowuje się wobec innych kobiet jak gdzieś jesteśmy. Raz jej tylko zabroniłem bo była to dość pozna godzina i wolała pojechać z nim niż poczekać aż wrotce z pracy dodała jeszcze ze jak bym na nią poczekał w domu 30 min to by się nic nie stało i reakcja była taka ze się obraziła i to dość mocno.
Ja to rozumiem ale jest dużo innych miejsc spotkań. Edytowane przez Pryncy Czas edycji: 2014-02-11 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wiesz autorze w takich sytuacjach kobieta jak już leci w kulki to na całego. Nie ma wtedy nawet odrobiny honoru by to zakończyć tylko robi takie coś. A jeszcze jej zarzuć albo miej pretensje to tak odwróci kota ogonem, że to Ty będziesz tym złym a ona będzie się puszczać i śmiejąc. Radzę olać skoro ważniejszy jest dla niej ten znajomy niż Ty.
ps. Równie dobrze tak nie musi być, ale jednak moje wyrazy współczucia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
sissy that walk
|
Dlaczego jej tego zabroniłeś? Miałeś jakieś podejrzenia w stosunku do ich znajomości?
Ogółem laska zachowała się fatalnie, bez względu na to co myślała o Twoim zakazie, nie powinna ukrywać przed Tobą spotkań z kimś, o kogo jesteś zazdrosny - skoro uważa, że te zakazy są bezpodstawne, to powinna powiedzieć Ci to i spotykać się z nim jawnie, przecież nie ma wtedy nic do ukrycia, więc po co się tajniaczyć? Nie wiem czy powinieneś dać jej szansę, to tylko Ty możesz ocenić. Ale zachowanie nie w porządku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A ja ją rozumiem. Chłopak ma dziwne podejrzenia co do jej znajomości z kolegą, ale ona wie, że to czysto koleżeńska relacja. Nie chcąc urazić faceta nie mówi o spotkaniu z kolegą. Gdybyś nie wypytał, to nikomu nic by się nie stało. Oczywiście, możliwe, że między nimi coś jest, ale to tylko oni wiedzą.
Ale nie rozumiem jak możesz jej czegokolwiek zakazywać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bnuie ma w zwiazku hasła- RÓB CO CI KAŻĘ. Każdy ma wolną wolę i albo akceptujesz cos takiego albo nie. Ja mam np teraz dobrego przyjaciela i niech robią co chcą-nie zerwę z Nim kontaktu bo mi na Nim zalezy i odwrotnie i mialabym wszystko rzucać bo CHŁOPAK MI KAŻE? No sorry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Bela03 chciałabyś aby Twój chłopak pojechał do spa ze swoją koleżanką, którą Ty znasz od trzech miesięcy?
Edytowane przez ciasteczko0 Czas edycji: 2014-02-11 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przy okazji. Co jest złego we wspólnym basenie i saunie, że aż trzeba tego zabraniać i się do tego przyznawać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do samego wyjazdu do SPA, jeśli ktoś z kim jestem chce jechać do Spa, niech jedzie. Mnie tam siłą nie zaciągną. Ale ja jestem naiwnie ufna |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
To że nie jeździ się tam z kolegą gdy się ma chłopaka. Co wy się takie otwarte zrobiłyście, ciekawe jakby wasz facet jeździł sobie z koleżanką do spa albo na basen bez waszej wiedzy. Współczuć facetom, którzy na was trafią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dla mnie basen czy sauna z kimś nowo poznanym (bo inaczej nazwać nie umiem 3 miesięcznej znajomości) to takie trochę przekroczenie granicy osobistej albo nawet intymnej. Może jestem inna, ale przed dziewczynami czy własnym facetem nie mam oporów, bo czego mam się wstydzić ale z nowym kolegą nie paradowałabym w kostiumie kąpielowym albo w samym ręczniku (czy też bez) w saunie... ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobiety nie są własnością facetów i jeśli jakiś ją "posiądzie" nie znaczy, że musi robić wszystko z panem i tylko co pan chce. Masakra te twoje posty gościu. To się nazywa życie w społeczeństwie, relacje międzyludzkie.... ale kompleksy robią swoje i uniemożliwiają postrzeganie ich w normalny sposób, rozumiem to. Tylko po co pisać szowinistyczne brednie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
sissy that walk
|
Jeśli uczucia partnera są nieuzasadnione, to się albo o tym gada i do czasu wyjaśnienia to szanuje, albo robi się co się chce otwarcie skoro to nic złego, albo się kończy związek. A nie oszukuje i ukrywa spotkania "żeby nie urazić"
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bez obaw, współczuć mojemu facetowi nie ma czego, ufa mi, jak i ja jemu, nie musi więc kłamać, kiedy idzie gdzieś z koleżanką, tak, jak dziewczyna autora z kolegą. Nigdy bym nie "zabroniła", jak i on mnie. I, wyobraź sobie, nie generuje to zdrady z żadnej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
1
Edytowane przez Pryncy Czas edycji: 2014-02-14 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.