|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, że się nad sobą użalam
Cześć, pewnie zacznę jak większość, ale w zasadzie nie wiem dlaczego piszę. Chyba dlatego, że czuję się tak strasznie… Wiem, że z czasem będzie lepiej itd. standard, tylko potrzebuje się chyba wygadać tak z daleka od otoczenia, w którym przebywam zawsze.
Jeśli Ktoś stwierdzi, że zaśmiecam forum PRZEPRASZAM. A więc tak w zeszłym roku zaczęłam studia w Szczecinie, byłam przerażona nikogo nie znałam chciałam uciekać pierwszego dnia (pochodzę z drugiego końca Polski). Po jakimś czasie poznałam cudownych ludzi „nasza grupka” trzymała się razem –imprezy, zajęcia pewnie dlatego, że wszyscy jesteśmy spoza Szczecina. I jak to bywa zaczęły się „schody” jak w grę weszły uczucia. Zakochałam się w A. nie pomyślałam o nim w inny sposób dopóki on nie zaczął „podchodów”. Problem zaczął się gdy zauważyłam, że traktuje mnie jak „zastępstwo” bo tak naprawdę był zakochany w naszej znajomej choć się wypierał, ale kiedy wypił za dużo zapominał, że jestem i wręcz czołgał się za nią. Oczywiście na początku zakochana i głupia wybaczałam mu następnego dnia. Powiedziałam, w końcu dość, bardzo długo się zbierałam .Po wakacjach wróciłam do Szczecina, do Andrzejek próbował mnie namówić żebym do niego wróciła, ale sensu w tym nie było po co miałam na nowo przerabiać poprzedni rok. Jednak kiedy dowiedziałam się ze oni są razem coś we mnie pękło, zaczęłam „odreagowywać”. Piłam, wychodziłam na imprezy potem żałowałam tego, bo wiedziałam gdzieś, że ja tak nie potrafię. Wydawało mi się, że już jest wszystko poukładane. Powiedziałam sobie, „żadnych uczuć, to za bardzo boli, trzymam się od facetów z daleka”. Tylko któregoś dnia dowiedziałam się, że A. chyba w ramach tego żeby podbudować swoje ego wygadywał głupoty na mój temat. Wieczorem kiedy już przestałam płakać zapukał do mnie mój współlokator razem z drugim pili sobie tego dnia w ramach czasu przed sesją, ale jak to stwierdzili za mało im ![]() A może powinnam się spakować i wyjechać już w poniedziałek, nie mam jego numeru na FB też nie zaprosiłam go do znajomych więc z czasem przejdzie może nic do niego nie czuje, może mi Się tylko tak teraz wydaje, a może poczekać do czwartku tak jak miałam jechać może jeszcze ze mną porozmawia. Wiem jestem naiwna, nie musicie mi tego mówić. Dziękuję jeśli ktoś to w ogóle przeczytał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Przepraszam, że się nad sobą użalam
Przeczytałam. No cóż ,stało się. Alkohol sprawił ,że zostałaś wykorzystana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Gdzieś w środku o tym wiem... i mam nadzieję, że to dotrze do mojej pustej głowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Odpocznij od niego i wszystko sobie dokładnie przemyśl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie ma nad czym myśleć, bo tak na prawdę widzę go w tym tygodniu ostatni raz... nie wymieniliśmy się numerami bo jak mieszkamy za ściana to po co, miałam to zrobić przed wyjazdem, ale w takiej sytuacji to może i lepiej bo jakbyśmy mieli 'namiary" na siebie to jakby się odezwał to jeszcze bym mu uległa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Powiedział Ci na początku, że nic z tego nie będzie, więc dla własnego dobra się nie łudź. Przypominasz mi trochę mnie, bo też mam skłonność do użalania się nad sobą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.