|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Ból nóg
Od tygodnia-dwóch bolą mnie nogi. Nie cały czas, kilka razy dziennie. Odczówam coś takiego, jakby bolały mnie żyły
I to nie jest stały ból, raczej takie kilkusekundowe ukłucie, skórcz... Nie ma żadnych zewnętrznych objawów. Miał ktoś tak? Mam się martwić, czy to po prostu przeciążenie (ta, ciekawe czym, jak jestem bezrobotna)? Wiem, że powinnam udać się do lekarza, ale najpierw chciałam to skonsultować z Wami, bo mam skłonności do panikowania.
|
|
|
#2 | |
|
.
|
Dot.: Ból nóg
Cytat:
i zadbaj o ortografię, bo aż zęby bolą.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Bierzesz tabletki anty?
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Tak, biorę Narayę, Pierwsze opakowanie po kilkumiesięcznej przerwie.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że rzeczywiście czeka mnie konsultacja z lekarzem. Biorę codziennie Aspifox i myślałam, że dzięki temu nie będzie żadnych problemów
A bez tabletek anty męcze się psychicznie ze strachu o ciąże.
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak miałam podczas brania różnych tabletek anty, za każdym razem odstawiałam je, bo bałam się, że jest jakiś zakrzep. Ostatnie tabsy brałam tylko 2 tygodnie, bo porobiły mi się pajączki na nodze, żyły były bardziej widoczne i miałam uczucie rozpierania w środku nogi. Po odstawieniu wszystko wróciło do normy. Radzę skonsultować się z lekarzem i zmienić tabletki lub zrezygnować z antykoncepcji hormonalnej.
Edytowane przez For3verYoung Czas edycji: 2013-07-03 o 23:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

I to nie jest stały ból, raczej takie kilkusekundowe ukłucie, skórcz... Nie ma żadnych zewnętrznych objawów. Miał ktoś tak? Mam się martwić, czy to po prostu przeciążenie (ta, ciekawe czym, jak jestem bezrobotna)? Wiem, że powinnam udać się do lekarza, ale najpierw chciałam to skonsultować z Wami, bo mam skłonności do panikowania.

A bez tabletek anty męcze się psychicznie ze strachu o ciąże.