|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Misian szuka różności ... (listopad)NIEAKTUALNE Lista mniej lub bardziej poszukiwanych chciejstw i potrzeb: * La Vie Est Belle edp * Dune edp/edt * Hypnotic Poison Eau Sensuelle EDT * Prada Prada edp * meteorki, kolor 01 * puder jedwabny dr Hauschka * odżywka/baza Eveline do rzęs, wyłącznie nowa * inne odżywko-bazy, wielkierzęsyrobiące ![]() * zalotka, zwykła, analogowa ![]() * opakowanie po micelu Sephora, z pompką, tym większym, lub inne podobne o pojemności 400-500 ml * rękawiczki dzianinowe, czarne/szare, z takimi dodatkowymi "getrami" ![]() * organizer do shoppera * skarpetki czarne/szare, b. krótkie, bawełniane (jak do obuwia sportowego), wyłącznie nowe ![]() * dżinsy: - rurki (granatowe/niebieskie/czarne (woskowane)/ciemnoszare) - dzwony (granat/niebieskie) - baggy ciuszki - r. 36/38 buty: 38,5-39 Jeśli masz coś z powyższych zapraszam do mojego kramiku ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2014-01-01 o 13:01 Powód: korekta wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misian szuka różności ... (listopad)
ja mam rurki - czarne i niebieskie oraz buty 39
podoba mi sie kilka rzeczy Ciebie, zapraszam
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misian szuka różności ... (listopad)
poza watkiem mam baggy adidasa
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.