|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z uczelnią
Witam. Z góry przepraszam, jeśli piszę w złym dziale, ale jeszcze nie orientuję się gdzie co jest. Mam kilka podstawowych pytań dotyczących uczelni IGNATIANUM. Otóż od tego roku mam zamiar zacząć tam studia na kierunku pedagogicznym. Czy ktoś posiada wiedzę na temat tej uczelni? Łatwo się dostać? Jakie przedmioty biorą pod uwagę? Bardzo się boję, że się nie dostanę, ponieważ pisałam wszystko w podstawie.
Z góry bardzo dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: problem z uczelnią
Cytat:
![]() Może lepiej odpuść sobie studia, bo bez umiejętności zdobywana podstawowym informacji i tak sobie na żadnych nie dasz rady... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=7808db1bb82aa4847b78eb7 501a3e60a0e3c1e7e_5ddc6b3 aac83c;41652580]Chcesz studiować od tego roku, a nawet nie masz pojęcia jakie przedmioty brane są pod uwagę?
![]() Może lepiej odpuść sobie studia, bo bez umiejętności zdobywana podstawowym informacji i tak sobie na żadnych nie dasz rady...[/QUOTE] trudno odnieść inne wrażenie...
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=430806 - wątek o tej uczelni
![]() Widzę na stronie, że rekrutacja jest do 13 lipca. A jak się nie dostaniesz?? Składałaś gdzieś indziej papiery, bo na większości uczelnie rekrutacja się zakończyła.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.