|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co pasuje do jasnych, brązowych bootków?
Cześć
Kupiłam sobie takie jasne brązowe bootki (kolor taki jak tutaj na zdjęciu: http://static2.iwoman.pl/i/galeria/247/12/465911.jpg) Problem jest taki, że ja zawsze na czarno. Wszystko czarne: od kozaków, po kurtkę, czapkę czy torebkę. Jedyny jasny akcent w tym zestawie to siwy szalik i rękawiczki. W chwili obecnej nie bardzo mi do takiego zestawu pasują buty w takim kolorze. Jak to wszystko skomponować, żeby wyglądać jak człowiek, co dokupić? Jakie kolory pasują do takiego ciepłego brązu? Pomożecie? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co pasuje do jasnych, brązowych bootków?
może bordowy szalik? lub ciemnozielony? Albo po prostu beżowy/jasnobrązowy i wraz z botkami będzie ożywieniem czarnej całości.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja bym szukała właśnie takiego rudego szalika i rękawiczek, bo siwy kolor mi się z tymi butami kompletnie nie widzi, chyba że byś miała szare spodnie, to takie połączenie ciepły - chłodny nawet fajnie wychodzi, ale inaczej te szare dodatki będą wyglądały tak od czapy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Śliczne botki!
Według mnie bardzo dobrze komponować się będą dodatki w kolorach czerni, szarości lub coś bardziej w żywych kolorach, np. zieleń lub rudy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.