| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-07, 12:19 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-06 
				 | entliczek mętliczek

Witajcie piszę, bo jest mi ciężko i nie potrafię sobie kilku spraw w swoim życiu uporządkować a nie mam z kim o tym porozmawiać, żeby ktoś serio to potraktował i włożył krztę empatii. Rozstałam się z facetem 1,5 miesiąca temu po 5 letnim związku, właściwie to już trochę doszłam do siebie. Problemem dla mnie jest to, że ja sama nie wiem czego ja chcę-piszę szczerze. Z jednej strony nie chce być z tym facetem, bo: nie mam do niego 100% zaufania jeśli chodzi o picie alkoholu i drobne oszustwa z kolegami (wiem natomiast na 100%, że mnie nie zdradza), nie chce mi się ostatnio z nim rozmawiać, bo mam wrażenie, że jest on trochę na za niskim poziomie intelektualnym jak na swój wiek-rzuca na każdym kroku banałami, jest bardzo cichy i spokojny przy mojej rodzinie i znajomych a przy mnie czasem jest nawet chamski dla mnie, brak mu pewności siebie przez co dziwnie się czuje przy nim w trudnych sytuacjach w których powinno mnie osłonić męskie ramie. Po tym rozstaniu on się zmienił trochę, zaczął się dojrzalej zachowywać, ale ja sama nie wiem czego chcę...bo z jednej strony denerwuje mnie on bardzo, mam wrażenie, że charaktery mamy zupełnie różne i czasem zwyczajnie się nudzę z nim, ale z drugiej strony wiem,że to dobry człowiek i boje się, że będę żałowała kiedyś, że go zostawiłam, bo teraz Ci faceci tacy dziwni... Sama nie wiem co zrobić w tej sytuacji, czy dać sobie spokój z nim, czy szukać wrażeń... | 
|     |   | 
|  2013-07-07, 13:21 | #2 | |
| . Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: koniec świata 
				 | 

Dot.: entliczek mętliczek

Cytat: 
 są faceci, którzy nie powodują załamania zaufania, nie robią przekrętów z kolegami i nie zdradzają. warto na takiego poczekać. 
				__________________ -27,9 kg  | |
|     |   | 
|  2013-07-07, 13:35 | #3 | 
| Hrodebert Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

No bez przesady na poziomie intelektualnym jesteście podobnym .

| 
|     |   | 
|  2013-07-07, 13:48 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

A po czym tak wnosisz? Autorko czasami lepiej zakończyć coś definitywnie niż się pchać w coś, co nie ma prawa bytu. Gdyby rzeczywiście był taki cudowny, to nie pisałabyś tu, nie zastanawiałbyś się co zrobić, a jeśli się zastanawiasz, to coś nie działa tak jak powinno. 
				__________________ Motocyklistka  20.09.2012  Suzuki GSX 600F  "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. | 
|     |   | 
|  2013-07-07, 14:02 | #5 | 
| Hrodebert Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2013-07-07, 15:18 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Od zerwania minęły niecałe dwa miesiące, a Ty mówisz, że zmienił się na lepsze? Jakim cudem taka szybka zmiana? W ogóle spotykasz się z nim? Może oboje negatywnie na siebie działaliście skoro mówisz, że sam zachowuje się dojrzalej. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-07-07 o 15:20 | 
|     |   | 
|  2013-07-07, 17:36 | #7 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Autorko, nie traktuj chłopaka na zasadzie "bo może trafi się jakiś gorszy i będę żałować, że z nim nie zostałam, a jak trafi się lepszy to spierniczaj na drzewo !"....  Albo go kochasz, albo kopnij pana w zadek i idź swoją drogą. Z tego co piszesz to facet nie jest do końca dobrym kandydatem na partnera, ale wnioskuję tylko po tych kilku zdaniach o nim!! araksjel   
				__________________  "Nie zdołasz wiele w życiu dokonać, jeżeli pracować będziesz tylko w te dni, kiedy ci samopoczucie dopisuje." Jerry West | 
|     |   | 
|  2013-07-07, 19:09 | #8 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Trwanie przy facecie w obawie przed nie znalezieniem lepszego partnera jest dla mnie raczej slabym pomyslem. Zaznaczam, ze rzeczy, ktore cie w nim wkurzaja tylko troche z czasem przybiora o wiele wieksze rozmiary, takze nie martw sie i w koncu znajdziesz swoj ideal    
				__________________ my own heart is my temple, my philosophy is kindness | 
|     |   | 
|  2013-07-08, 12:43 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Thessaloniki! Greece 
				 | 

Dokladnie.

__________________ > and I'm like... and I'm like... and I'm like... 'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. ! <3 | 
|     |   | 
|  2013-07-08, 13:13 | #10 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2012-09 
				 | 

on jest dziwny a inni faceci też więc niczego nie tracisz. tego kwiatu pół światu, może znajdzie się jakiś bardziej rozgarnięty   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.