|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
OVB praca
Witajcie.
Bylam dis na rozmowie kwalifikacyjnej z tej firmie. Atmosfera calkiem niezla, gosc wydawal sie byc ogarniety, zaczal nawijac o ciekawych zarobkach. wczesniej nie mialam okazji sprawdzic nawet czym ta firma sie zajmuje. Jak sie okazalo, rozmowe kwalifikacyjna przeszlam pomyslnie, dal mi umowe do podpisania- podpisalam. Teraz jestem tu i czytam wasze opinie. Odechcialo mi sie pracy tam. Jest jakies wyjscie? Koles stwierdzil, ze jesli nie bede chciala dalej wspolpracowac z nimi to moge napisac wypowiedzenie, tyle ze czeka mnie te smieszne spotkanie na ktorym rzekomo musze sie stawic. Co robic??? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OVB praca
Cytat:
![]() Jaką podpisałaś umowę? Czy były w niej jakieś niuanse, że jak zrezygnujesz, to będziesz płacić prowizję?
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
tak na dobra sprawe nawet jej nie przeczytalam dokladnie, ale koles mowil ze za nic nie trzeba bedzie placic, jesli zrezygnuje.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i pytałam jaka to umowa? Agencyjna? Zlecenie? Dzieło?
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
teraz juz wiem :/
umowa agencyjna. jak z tego wybrnac? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
No powiem ci, że nie wiem jak brzmi twoja umowa, więc też trudno coś konkretnego doradzić.
Poszukaj tutaj: http://forumprawne.org/prawo-pracy/4...niu-umowy.html http://forumprawne.org/windykacja/28...wizji-ovb.html Albo weź umowę i idź poradzić się specjalisty.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
znalazlam!
http://www.ovb-poland.com.pl/files/umowa-agencyjna.pdf rzuci ktos okiem? ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ktos mi pomoze?? ((
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

((