|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kręcone włosy
Witam!Mam do was małe pytanko...Mam kręcone włosy i od dluzszego czasu obcinam je poprostu krótko bo nic innego mi nie przychodzi do glowy...:/ a takie afro to mi za bardzo nie pasuje..moze ktos ma jakiś pomysl ?? z góry dziekuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kręcone włosy
A mi osobiście kręcone włoski u facetów się podobają... Bo chyba facetem jesteś?
A jeśli pod pseudonimem Kamil_18 kryje się Kamila to też chciałam powiedzieć, że może jednak warto kochac swoje loki No ale rozumiem, że gdybyś chciał pozostać przy loczkach, to byś tego wątku nie rozpoczynał, tak więc: Może zapuścic włoski i wyprostować chemicznie? Tu jest trochę o tym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...anie+chemiczne
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
No tak jestem chłopakiem oczywiscie
Mysle ze jakies prostowanie chemiczne odpada... mam takie wlosy jakie mam i musze cos z nimi zrobic ;-)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
No to poza prostownicą, którą na króciuteńkie włosy ciężko Ci będzie użyć lub jakimiś mocnymi kosmetykami, którymi możesz te loczki wyprościć, to nie mam pomysłu... Może ktoś inny ma?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Nie no ale widze ze grone ekspertow mi pomoglo ... przeciez to profesionalna strona
nie no dobra ide do fryzjera moze on cos wie wiecej od was .pozdro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

A jeśli pod pseudonimem Kamil_18 kryje się Kamila to też chciałam powiedzieć, że może jednak warto kochac swoje loki