|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jak go podjarać przez sms?
otóż z moim partnerem łóżkowym nie widuję się co dziennie, ponieważ siedzi za granicą. jednakże utrzymujemy kontakt telefoniczny, smsowy, facebookowy itp. i chciałabym Was się poradzić jak rozpalić go jakimś sprośnym smsem albo coś, co w takim momencie pisać. Chciałabym mu trochę pobudzić wyobraźnię, aby trochę pomyślał sobie w pracy, że warto wrócić do kraju
![]()
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak go podjarać przez sms?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Też bym szła w mmsy
![]() Ale nie, że bum cycki, tylko właśnie po kawałku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
rusz swoją wyobraźnią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
jak ma się podjarać to może wyślij mu zdjęcie swojej c...i
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jak nie wiesz o co w tym chodzi, to się za to nie bierz, takie jest moje zdanie-sory
albo to czujesz i masz na to 'faze' czego efektem będzie coś bardzo dla tż miłego albo pojedziesz sztampą rodem z odloty.pl ![]() na zachętę mogę tylko dodać żebyś sobie kupiła flaszke wina jeśli jesteś zdeteminowana ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam od slow, potem po kawaleczku mu wysylam w mmsie zdjecia
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wyślij mu swój filmik
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
zdjecie w seksownej bieliźnie np przed lustrem, rozpali jego zmysły na maksa. Jesli dopiszesz, że kupiłaś ją specjalnie dla niego to już wogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
możesz mu dokładnie opisać co byście robii jakbyście byli teraz razem, opisz dokładnie krok po kroku swoje ruchy itp możesz przy tym opisać swoje fantazje. Lub codziennie wysyłaj mu mmsa począwszy od zdjęcia na którym jesteś ubrana, z każdym kolejnym dniem wyśli mu zdjęcie na którym będziesz pozbawiona jedej części garderoby ( Oczywiście nie ubieraj się na cebulkę ) Gdy dojdzieszz do zdjęć w bieliźnie jego zmysły na pewno oszaleją
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
napisz co byś chciała :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Kurde, napisz co byś mu zrobiła jakby teraz "tu" był.
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Zeby napisac erotycznego smsa najierw musisz przestac krepowac sie takich slow jak penis, lechtaczka, piescic... Jak nie masz z tym problemu to dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie zawszze musisz doprowadzac w opowiadaniach do orgazmu to pobudzi fantazje mezczyzny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hey
a ja mam taki problem ze wyjechałem za granice do pracy na 2 miesiące i poprosiłem moja dziewczyne aby wysłała mi jakieś hot sexy zdjęcia dla mnie bo wiadomo są potrzeby a skoro mam kobiete ![]() problem jest taki ze ona mówi ze się wstydzi ze tak dziwnie robic zdjęcia i wysylac rozumiem ją ma trochę racji ale musi tez zrozumieć mnie prawda ? jak myślicie nie prosić jej o to powiedziec ze jeśli nie chce to żeby nie robiła ? powiedziała ze zrobi ale to dziwne głupie ![]() co myślicie co zrobić no zależy mi na tych sexy zdjęciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja pomimo młodego wieku, jestem w sumie pewna swojego TŻ , nieraz chciał takie zdjęcia w przeszłości jednak się nie zgadzałam, również uważałam to za głupie, plus do tego nie akceptuję swojego ciała i to jest chyba mój problem największy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
tak jesteśmy młodzi wycieku na pewno się nie boi ale reszta się zgadza bo powiedziała ze wstydzi się ciała etc
![]() powiedziałem ze rozumiem i mi ich nie zrobila mysle ze na delikatne się zgodzi i o takie poprossze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Więc trzymam kciuki za postępy Twojej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
@pati949414
Skoro to Twój TŻ, to Ty powinnaś znać go najlepiej... Kawa na ławę? (zdjęcie nago) - lepiej nie, jeśli dzieli Was wiele kilometrów, to może poczuć się sfrustrowany tym, że nie może być przy Tobie. Moim zdaniem to, co napisano powyżej jest fajne - po kawałeczku - ramię, nóżka, miłe słowo do tego. Mnie osobiście kręcenie "scenariuszy" nie kręci wcale, nie wiem jak innych, ale mnie zalatuje dziecinadą. Uważaj na związek na odległość! Z doświadczenia wiem, że są to bardzo trudne związki.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Tajemnicza dziekuje za pomoc spodób się sprawdził poprosiłem i ładne dlikaten zdjecie po zastnowieniu ukochanej dostałem ładne zdjecie i będę czekał na więcej
![]() myśle ze z czasem bd ich więcej i coraz ciekasze ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Proponowałabym wysłać coś w stylu: Chciałabym abyś był teraz ze mną... i do tego jakiś miły mmsik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
może jakieś jeszcze bardziej szczegółowe rady skoro w pod tym kątem jesteście podobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
zawsze możesz pójść krok dalej jeśli macie możliwość rozmowy a nawet zobaczenia sie na skype
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hehe i co by tu poradzić ;D dalej u mnie na razie nic nowego, bo ani ja ani TŻ nie mamy ochoty na takie sprawy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie też nie naciskaj na nią za bardzo, bo się może zniechęcić w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
też byłem szczęśliwy jak dostałem zdjęcie
![]() napisałem, że co niedziela czekam na coś nowego ^^ tak właśnie myślę dać jej coś od siebie jej bardzo na tym nie zależy, ale może jednak coś skromnego jej podeśle może się wkręci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.