Jak go podjarać przez sms? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-26, 19:02   #1
pati949414
Rozeznanie

Jak go podjarać przez sms?

otóż z moim partnerem łóżkowym nie widuję się co dziennie, ponieważ siedzi za granicą. jednakże utrzymujemy kontakt telefoniczny, smsowy, facebookowy itp. i chciałabym Was się poradzić jak rozpalić go jakimś sprośnym smsem albo coś, co w takim momencie pisać. Chciałabym mu trochę pobudzić wyobraźnię, aby trochę pomyślał sobie w pracy, że warto wrócić do kraju

"To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013

_________________________ __________

Odchudzam się z Wizażem!

luty 2013:
83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg

CEL: 75 kg!!
pati949414 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 21:05   #2
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Jak go podjarać przez sms?

Cytat:
Napisane przez pati949414 Pokaż wiadomość
otóż z moim partnerem łóżkowym nie widuję się co dziennie, ponieważ siedzi za granicą. jednakże utrzymujemy kontakt telefoniczny, smsowy, facebookowy itp. i chciałabym Was się poradzić jak rozpalić go jakimś sprośnym smsem albo coś, co w takim momencie pisać. Chciałabym mu trochę pobudzić wyobraźnię, aby trochę pomyślał sobie w pracy, że warto wrócić do kraju
mmsa wysłać ze swoim kawałkiem nogi.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 11:12   #3
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4
Konto usunięte

Też bym szła w mmsy
Ale nie, że bum cycki, tylko właśnie po kawałku.
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 13:15   #4
aneta111332
Raczkowanie

rusz swoją wyobraźnią.
aneta111332 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 16:34   #5
piesss
BAN stały

jak ma się podjarać to może wyślij mu zdjęcie swojej c...i napewno będzie odjarany
piesss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 17:16   #6
kariera85
Wtajemniczenie

GG do kariera85

jak nie wiesz o co w tym chodzi, to się za to nie bierz, takie jest moje zdanie-sory
albo to czujesz i masz na to 'faze' czego efektem będzie coś bardzo dla tż miłego albo pojedziesz sztampą rodem z odloty.pl
na zachętę mogę tylko dodać żebyś sobie kupiła flaszke wina jeśli jesteś zdeteminowana
Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć
kariera85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 17:21   #7
Good_angel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez piesss Pokaż wiadomość
jak ma się podjarać to może wyślij mu zdjęcie swojej c...i napewno będzie odjarany
Bardziej rozpali sie jego zmysły w seksownej bieliźnie
Good_angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-02, 20:14   #8
paulinika
Zakorzenienie

Ja zaczynam od slow, potem po kawaleczku mu wysylam w mmsie zdjecia
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-09, 22:56   #9
minou
Raczkowanie

wyślij mu swój filmik
Stary 2013-07-12, 22:43   #10
tomecz
Przyczajenie

zdjecie w seksownej bieliźnie np przed lustrem, rozpali jego zmysły na maksa. Jesli dopiszesz, że kupiłaś ją specjalnie dla niego to już wogóle
tomecz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-15, 14:00   #11
p_atrycja 26
Raczkowanie

możesz mu dokładnie opisać co byście robii jakbyście byli teraz razem, opisz dokładnie krok po kroku swoje ruchy itp możesz przy tym opisać swoje fantazje. Lub codziennie wysyłaj mu mmsa począwszy od zdjęcia na którym jesteś ubrana, z każdym kolejnym dniem wyśli mu zdjęcie na którym będziesz pozbawiona jedej części garderoby ( Oczywiście nie ubieraj się na cebulkę ) Gdy dojdzieszz do zdjęć w bieliźnie jego zmysły na pewno oszaleją Możesz wysłać mu filmik, gdy pieścisz się sama, oczywiście nie pełnometrażowy tylko np 20seksund. Możecie również uprawiać seks przez smsy pisząc sobie co macie nawzajem robić itp. Możesz wysłać również mu filmik na którym tańczysz i robisz mały striptiz i zakończyć go w momencie gdy zacznisz np ściągać bieliznę tak by resztę dopowiedziała mu jego wyobraźna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 19:47   #12
chwast
Zakorzenienie

napisz co byś chciała :P
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-16, 20:33   #13
elane
Rozeznanie

Kurde, napisz co byś mu zrobiła jakby teraz "tu" był.

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
elane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-16, 22:04   #14
sabunia90
Raczkowanie

Zeby napisac erotycznego smsa najierw musisz przestac krepowac sie takich slow jak penis, lechtaczka, piescic... Jak nie masz z tym problemu to dobrzenastepny krok to wybranie miejsca igraszek np. Plaza, prysznic, las, laka, blat w kuchni, impreza u znajomych itp. I opisz swoje najskrytsze fantazje wkleje ci maly przyklad ktory niedawno napisalam

leżymy na plaży ty masz na sobie bokserki a ja w samym bikini potem zaczynasz się do mnie przytulać jest nam gorąco glaszczesz ręką moje udo twoja ręka idzie w górę twoje pocałunki są gorące i namiętne głaszczę cię dłonią po twojej klatce piersiowej. Twoja ręka przesówa się w górę zaczynasz głaskać mój brzuch nagle moje usta odrywają się od twoich i suną po torsie w dół coraz niżej i niżej i niżej. W pewnym momencie moje usta siegaja twoich bokserek i zdejmuje ci je zebami, a ty w między czasie rozwiązujesz mi stanik i zaczynasz pieścić moje piersi. W tej chwili odwracasz mnie na plecy a twoja ręka wsuwa się pod moje majtki i zaczynasz pieścić. Zdejmujesz mi majtki odwracasz się na plecy i sadzasz mnie sobie na brzuchu całujemy się namiętnie i gorąco...

Nie zawszze musisz doprowadzac w opowiadaniach do orgazmu to pobudzi fantazje mezczyzny mam nadzieje ze chociaz odrobinke pomoglam
sabunia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 19:14   #15
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

hey
a ja mam taki problem ze wyjechałem za granice do pracy na 2 miesiące i poprosiłem moja dziewczyne aby wysłała mi jakieś hot sexy zdjęcia dla mnie bo wiadomo są potrzeby a skoro mam kobiete
problem jest taki ze ona mówi ze się wstydzi ze tak dziwnie robic zdjęcia i wysylac
rozumiem ją ma trochę racji ale musi tez zrozumieć mnie prawda ?
jak myślicie nie prosić jej o to powiedziec ze jeśli nie chce to żeby nie robiła ?
powiedziała ze zrobi ale to dziwne głupie

co myślicie co zrobić no zależy mi na tych sexy zdjęciach
itozga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 23:21   #16
_Tajemnicza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez itozga Pokaż wiadomość
hey
a ja mam taki problem ze wyjechałem za granice do pracy na 2 miesiące i poprosiłem moja dziewczyne aby wysłała mi jakieś hot sexy zdjęcia dla mnie bo wiadomo są potrzeby a skoro mam kobiete
problem jest taki ze ona mówi ze się wstydzi ze tak dziwnie robic zdjęcia i wysylac
rozumiem ją ma trochę racji ale musi tez zrozumieć mnie prawda ?
jak myślicie nie prosić jej o to powiedziec ze jeśli nie chce to żeby nie robiła ?
powiedziała ze zrobi ale to dziwne głupie

co myślicie co zrobić no zależy mi na tych sexy zdjęciach
A w jakim jesteście wieku? Jeżeli jesteście młodzi, może boi się , że kiedyś te zdjęcia gdzieś 'wyciekną' do internetu
Ja pomimo młodego wieku, jestem w sumie pewna swojego TŻ , nieraz chciał takie zdjęcia w przeszłości jednak się nie zgadzałam, również uważałam to za głupie, plus do tego nie akceptuję swojego ciała i to jest chyba mój problem największy Na ten moment nie uważam to za głupie ale przemóc się nie mogę, ale ja też kroczki małe zaczęłam robić, bo wysłałam mu stopniowo parę zdjęć zaczynając od pisania że jestem w łazience , wysłałam kilka zdjęć normalnych, kilka z wanny - zakryta pianą, zdjęcie w bieliźnie podrzuć jej podobne pomysły, może jak stopniowo się wkręci to pójdzie na całość Na pewno nie naciskaj za bardzo
_Tajemnicza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 23:27   #17
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

tak jesteśmy młodzi wycieku na pewno się nie boi ale reszta się zgadza bo powiedziała ze wstydzi się ciała etc
powiedziałem ze rozumiem i mi ich nie zrobila mysle ze na delikatne się zgodzi i o takie poprossze
Stary 2013-07-18, 00:47   #18
_Tajemnicza
Raczkowanie

Więc trzymam kciuki za postępy Twojej dziewczyny może podczas tych delikatniejszych zdjęć sama poczuję ochotę na pójście na całość i wysłanie Ci jakiś bardziej pikantniejszych rzeczy
Stary 2013-07-18, 14:48   #19
Belmondokrk
Raczkowanie

@pati949414
Skoro to Twój TŻ, to Ty powinnaś znać go najlepiej...
Kawa na ławę? (zdjęcie nago) - lepiej nie, jeśli dzieli Was wiele kilometrów, to może poczuć się sfrustrowany tym, że nie może być przy Tobie.
Moim zdaniem to, co napisano powyżej jest fajne - po kawałeczku - ramię, nóżka, miłe słowo do tego.
Mnie osobiście kręcenie "scenariuszy" nie kręci wcale, nie wiem jak innych, ale mnie zalatuje dziecinadą.
Uważaj na związek na odległość! Z doświadczenia wiem, że są to bardzo trudne związki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 17:32   #20
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

Tajemnicza dziekuje za pomoc spodób się sprawdził poprosiłem i ładne dlikaten zdjecie po zastnowieniu ukochanej dostałem ładne zdjecie i będę czekał na więcej
myśle ze z czasem bd ich więcej i coraz ciekasze
pozdrawiam
Stary 2013-07-19, 18:44   #21
Alisia88
Raczkowanie

Proponowałabym wysłać coś w stylu: Chciałabym abyś był teraz ze mną... i do tego jakiś miły mmsik
Alisia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:12   #22
_Tajemnicza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez itozga Pokaż wiadomość
Tajemnicza dziekuje za pomoc spodób się sprawdził poprosiłem i ładne dlikaten zdjecie po zastnowieniu ukochanej dostałem ładne zdjecie i będę czekał na więcej
myśle ze z czasem bd ich więcej i coraz ciekasze
pozdrawiam
A no widzisz Pomyślałam i napisałam jak to jest na moim przykładzie
Stary 2013-07-19, 20:47   #23
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

może jakieś jeszcze bardziej szczegółowe rady skoro w pod tym kątem jesteście podobne
Stary 2013-07-19, 23:39   #24
Alisia88
Raczkowanie

zawsze możesz pójść krok dalej jeśli macie możliwość rozmowy a nawet zobaczenia sie na skype
Alisia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-20, 00:34   #25
_Tajemnicza
Raczkowanie

Hehe i co by tu poradzić ;D dalej u mnie na razie nic nowego, bo ani ja ani TŻ nie mamy ochoty na takie sprawy Ale hmm co by mnie 'ucieszyło' , rozgrzewaj ją jakimiś smsami, pisz różne fajne gorące smski, opisuj jak tęsknisz - jak bardzo byś ją chciał mieć koło siebie Może ją to skusi dalej Możesz też w sumie Ty zrobić pierwszy krok i podesłać jej swoje zdjęcie - ale najpierw może o to delikatnie podpytaj żeby nie było zbytnio zdziwiona Może jak zobaczy , że Ty jej bez problemu wysłałeś, to ją nakręcisz jeszcze bardziej i może ona również zrobi ten krok
W każdym bądź razie też nie naciskaj na nią za bardzo, bo się może zniechęcić w końcu Mój TŻ dawno dawno temu na początku naszego związku tak się nakręcał tak chciał bardzo moje zdjęcia, jednak mnie coś blokowało i nawet stopniowych zdjęć mu nie wysyłałam za to kiedyś mnie naszła ochota wysłać mu co nieco, najpierw połudziłam smsami, a później wysłałam kilka zdjęć Szczęśliwy był to nie ukrywam
Stary 2013-07-20, 20:22   #26
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

też byłem szczęśliwy jak dostałem zdjęcie
napisałem, że co niedziela czekam na coś nowego ^^
tak właśnie myślę dać jej coś od siebie jej bardzo na tym nie zależy, ale może jednak coś skromnego jej podeśle może się wkręci
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości