|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wakacje we wrześniu tańsze?
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Dot.: Wakacje we wrześniu tańsze?
Na wrzesień to najlepiej rezerwować wczasy first minute, wtedy we wrześniu można jechać na prawdę tanio na super ofertę.
Jeśli chodzi o czekanie na lasty to jeśli masz możliwość poczekaj jak najdłużej się da i wtedy trafi Ci się coś fajnego. Wszystko zależy od Twoich wymagań i możliwości finansowych, ale na pewno cos ciekawego znajdziesz. Skoro już teraz czekasz i tak na last to nie rezerwuj teraz na wrzesień a poczekaj na takie konkretne lasty. Dwa miesiace czy miesiąc wcześniej te ceny jeszcze są wyższe niż typowe last minute na tydzień lub dwa przed wylotem.. W zeszłym roku znajomi czekali na lasta i na Fuertę z Tui polecieli za 1500 zł/os AI. Do dobrego hotelu - rezerwowali 4 dni przed wylotem, także opłaca się czekać ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2015-08-04 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli nie przeszkadza Ci czekanie do ostatniej chwili i mieszkasz w mieście gdzie jest lotnisko to proponuję przejść się do siedziby biur podróży właśnie tam - jak byłam jakiś czas temu na Okęciu to widziałam naprawdę fajne lasty z wylotem w najbliższych dniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
tez sie rozglądałam za jakims wyjazdem, z ofert biur podrózy zadna mnie nie przekonala, bo wlasnie strasznie duzo wychodzi jak sie cos rezerwuje w sezonie, znajomi ostatnio jezdzili i korzystali z uslug posrednika turystycznego, wybierasz sobie termin kiedy chcesz leciec, mozna leciec z kilku miast, a potem wybierasz hotel (dlatego roznie kasowo bo dobierasz sobie sama)
moze spodobalaby Ci sie Kreta? Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2015-08-06 o 12:21 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie słyszałam o pośrednikach. Głównie patrze na biura typy Rainbow Tours i Itaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Autorko, upolowałaś coś ciekawego już?
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.