|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Cała prawda o pizzaportal.
Cześć moje drogie !
Jako, że to jest mój pierwszy post musiałam się z wami przywitać ![]() Chciałabym opowiedzieć wam całą prawdę nt. pizzyportal. link: ciachciach Zacznijmy co to za strona. W skrócie pizzaportal to firma pośrednia, wyszukująca restauracje w twoim okręgu miasta, wsi. Sama nie jestem przekonana do tego typu firm, ale zaryzykowałam. Na początku poprosiła mnie o wpisanie miasta i ulicy. Ku mojemu zdziwieniu ukazało mi coś koło 107 restauracji ! Byłam zaskoczona, że jest tyle restauracji wokół mej ulicy. Plusem tego jest, że można zobaczyć menu firmy i czy dowożą. Samo menu zostało wykonane w sposób dokonały[wybór sosów, wielkości, ceny, czy dodatków]. Ceny same też są przystępne ! Płatności można realizować przez internet(Przelew) jak i gotówką. Samym może minusem jest dowóz do 45 min, ale powyżej 60 min dostawy zwracają koszty i pizzę za darmo ![]() Minusów się jakiś nie dopatrzyłam. Zamawiam już u nich ponad 12 raz i jestem zadowolona ![]() ![]() Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-07-15 o 19:40 Powód: Złamanie Regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cała prawda o pizzaportal.
zgloszone
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dlaczego ? Wybrałam odpowiedni dział.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nieopłacona reklama
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Wydaje mi się, że wątek nt. stroniy o zamawianiu pizzy jest takie same, jak pisanie o tesco, pepco czy lidlu. Zawsze i tak pisząc nazwę firmy, strony reklamujesz nawet w najmniejszym stopniu. To jest zwykła kolej rzeczy. Dlaczego w każdym programie tv jest umieszczony napis: "Zawiera lokowanie produktu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Nie, po prostu jako pierwszy artykuł wybrałam stronę, która mnie zaciekawiła. Gdybym chciała obrażać, to bym dawno to napisała, a nie obwijała w bawełnę. To, że mam 2 posty to co ? Od razu zły, śmieć, czerwony i oprawca ? Powtarzam, zawsze będzie gdzieś nawet najmniejsza reklama, a że np. skróciłam link bo jest długi to prawda i by zbytniej reklamy strony nie robić. Jako, że wybrałam ten temat jako swój pierwszy artykuł na tym forum, to trudno. Jeżeli chcesz wiedzieć czy to jest celowa reklama, to odpowiem ci krótko i zwięźle : NIE. Miał być to zwykły artykuł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a wyszło jak wyszło. zniechęciłaś.
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Dziękuję, na pewno tam nic nie zamówię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.