|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wieczór panieński - pomysły
Drogie Wizażanki, przede mną - świadkową na ślubie mojej kuzynki - stanęło wyzwanie zorganizowania wieczoru panieńskiego. Jako że sama nigdy na żadnym nie byłam, to nie mam pomysłu na zorganizowanie tej imprezy i proszę Was o pomoc. Chodzi mi o to, jaką niespodziankę można przygotować pannie młodej, co zorganizować do jedzenia, jakie atrakcje mogą się pojawić.
Dodam, że chciałabym - panna młoda też - aby nie było chamskich siusiaków, ociekającej erotyki itp. Widzę to jako udaną imprezę w babskim gronie. Panna młoda oraz większość planowanych gości mieszka też poza miastem, więc limuzyny i inne typowo miejskie atrakcje też raczej odpadają. Dzięki z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wieczór panieński - pomysły
Było już miliard wątków na ten temat.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wiem, jednak każdy ma inną wizję, ja moje wyobrażenie na ten wieczór przedstawiłam w pierwszym poście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio byłam na panieńskim mojej bratowej przyszłej. byłyśmy na działce- zrobiłyśmy jedzonko, kupiłyśmy jako niespodziankę- grę panieński w domu- są tam zadania można wybrać, które pasują do panny młodej- Nasza była bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ostatnio widziałam świetną sesję zdjęciową z panienskiego. Stary cadilac, profesjonalne przebrania, dobry fotograf. Może sama zorganizuj sesję zdjęciową.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.