|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Impreza halloweenowa a makijaż i strój?
Witam, zadaje to pytanie tutaj ponieważ nie chce pytać jak wykonać makijaż ani strój tylko o sama nazwę Halloween Party i co to oznacza.
Nigdy nie byłam na takiej imprezie a chciałabym pójść i jednak trochę się pobawić makijażem ![]() Jednak nie wiem czy jak jest napisane Halloween Party to czy mogę się np pomalować w wampira itp? ( nie będę się przebierać w jakis specjalny strój , tylko jakieś ciemne ubrania, spódniczka itp). Nie jest napisane impreza przebierana ( na niektórych stronach klubów tak pisze więc wiadomo, ze charakteryzacja na jakąś mroczną postać jest wskazana , ale na stronie klubu co ja chce iśc tylko jest "plakat" Halloween Party) i dlatego nie wiem czy to jest tego typu event, na który mogę sie trochę "przemalować". Nie chce też sama przyjść wymalowana... jak reszta będzie jak na normalną klubową imprezę. Jak myślicie? Tzn statystycznie... Czy każdy kto widzi napis Halloween Party automatycznie chcę się przebrać i iść w przebraniu? Czy bardziej liczą na halloweenowy wystrój może klubu?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Impreza halloweenowa a makijaż i strój?
Ja bym się ubrała na ciemno, twarz trochę bardziej zbledziła i dała jakąś ciemniejszą pomadkę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
sissy that walk
|
Sądzę, że nie jest to impreza przebierana, tylko po prostu okazja do tradycyjnej zabawy. Mimo wszystko jak świat światem, ludzie lubią szaleć, więc sądzę że na pewno znajdą się przebrane okazy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A jakbyś się ubrała podobnie, jak na zdjęciu, nie musi być tak samo, kobieta ma na sobie małą czarną kozaki i rajstopy, ale wygląda obłędnie no i makijaż raczej zwykły ma, nie ma wampirzych kłów ha ha...
No i poperfumuj się czymś ładnym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.