![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Lipiec - Armani, Urban Decay Naked, Guerlain, Estee Lauder, Chanel, Bobbi Brown
Witam w moim lipcowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, YSL Elle (klasyczne), Salvatore Ferragamo Signorina EDP/EDT, Guerlain La Petite Robe Noir EDT, Bottega Veneta, Bottega Veneta Eau Legere - lakiery do paznokci OPI, Essie, China Glaze, Rimmel Lycra Pro - szminki Chanel - serie Rouge Coco, Rouge Allure oraz Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain, Clarins, MAC - pielęgnacja Kanebo (Sensai) - mydła: Lawendowa Farma - Mydło Kleopatry, Alepia - Savon d'Alep 40% Laurier - Bandi, Young Care, Złuszczający krem na noc - baza pod makijaż Kanebo Sensai Water Smoothing Make-Up Base - podkłady firmy Kanebo, Smashbox Studio Skin, 15 Hour Wear Hydrating Foundation SPF10, Bourjois Healthy Mix 51, Shiseido Sun Protection 30 lub 40 - koniecznie jasne, całkowicie żółte odcienie, nawet najjaśniejsze w palecie - kosmetyki z serii Super Aqua firmy Missha - za to oddam bardzo wiele! - cienie - Too Faced, Natural Eye Collection oraz The Balm, Nude'tude, ewentualnie cienie MAP lub wkłady MAC, Inglot, innych nie szukam - róże - każde, ale najchętniej Bourjois, Sleek, Benefit, Nars, Prisme Blush Givenchy - maseczka Tony Moly Tomatox - tusz do rzęs Diorshow Iconic, Helena Rubinstein Lash Queen lub Givenchy Noir Couture (czarny) - podkłady mineralne: Lumiere (Veena Velvet), Pixie (Cover De Luxe), mogą być też Lily Lolo, Lucy Minerals (jasne odcienie żółte), mogą być sample - róże mineralne, mogą być sample - bronzer Soleil Tan De Chanel, Nars Laguna - rozświetlacz High Beam Benefit - chętnie miniaturka - kosmetyki azjatyckie (wszelkiego rodzaju, oprócz filtrów) - korektor Bourjois Healthy Mix Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38, t-shirty i podkoszulki 36, buty 38/39. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam jeden/dwa razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałki i piątki ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUSZKOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Urban Decay, paletka cieni Naked, niedostępna w Polsce - zużycie cieni od testowanego do 15% (cień Bucked jest zużyty w takim stopniu) - za coś z wish Giorgio Armani, Code Luna - 50 ml bez kilku psików Bobbi Brown, Extra Repair Foundation, podkład w odcieniu Sand 2 - zużycie niewielkie Chanel, Coco Mademoiselle L'Extrait (czysta esencja perfum) - miniatura 1,5 ml w ozdobnym flakoniczku , który jest maleńką wersją zwykłego flakonika Mademoiselle + opakowanie - tylko raz zdjęłam koreczek, żeby powąchać, więc jest nowa Estee Lauder, Signature Hydra Lustre, szminka w odcieniu 11 Dune Rose - zużycie niewielkie Guerlain, Parure Aqua, podkład w odcieniu 13, kod 8V02 - pozostała 1/4 podkładu C. R. Zafón, "Gra Anioła" - książka w miękkiej oprawie, ani razu nie czytana Wymienione: Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2013-07-31 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - Armani, Urban Decay Naked, Guerlain, Estee Lauder, Chanel, Bobbi Brown
coś u mnie za NAKED ? mam podkład Chanel Vitalumiere w kolorze 22 - jasny odcień
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec - Armani, Urban Decay Naked, Guerlain, Estee Lauder, Chanel, Bobbi Brown
Cos za podklad Bobbi Brown lub Guerlain?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tass, dam Ci znać wieczorem, co z podkładem, bo muszę pomyśleć nad kolorem
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Urban Decay, paletka cieni Naked, niedostępna w Polsce - zużycie cieni od testowanego do 15% (cień Bucked jest zużyty w takim stopniu) - za coś z wish Giorgio Armani, Code Luna - 50 ml bez kilku psików Bobbi Brown, Extra Repair Foundation, podkład w odcieniu Sand 2 - zużycie niewielkie Chanel, Coco Mademoiselle L'Extrait (czysta esencja perfum) - miniatura 1,5 ml w ozdobnym flakoniczku , który jest maleńką wersją zwykłego flakonika Mademoiselle + opakowanie - tylko raz zdjęłam koreczek, żeby powąchać, więc jest nowa Guerlain, Parure Aqua, podkład w odcieniu 13, kod 8V02 - pozostała 1/4 podkładu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej jednak parure to nie moj odcien, a freya nie moge znalesc
![]() ![]() moglabym oddac cienie dior, roz lancome i Chubby Sticka za naked i Coco Mademoiselle 1,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, ale jednak rezygnuję
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moze naked za clarinsa i narsa? pokazesz foto naked? czy pudelko ma jakies slady uzytkowania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
62-63cm obwód bez rozciągania, mierzone linijką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za paletkę? Mam krem BB azjatycki, róż Bourjois i wkłady Ingota na wymianę
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej jednak nie wyrobię się z wymianką przed wyjazdem, może innym razem się dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej jak sie dogadamy przez weekend i zrobimy wysylke w pn to mogloby sie udac
![]() wiec tak, narsa jednak potestuje i zostawie sobie jeszcze, chętnie wymienię się na: LANCOME blush subtil odcień 02 ROSE SABLE zuzycie na zdjęciu niżej klik DIOR 2 Couleurs Eyeshadow Duo, 565 Nude Look , testowany, Clinique Chubby Stick odcień 02 Whole Lotta Honey , testowany o taki FREYA DECO plunge, czarny 28E założony 2 razy stan idealny Clarins, Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF 10 (Nawilżający podkład mineralny) odcień 105 20/30ml freye moge wymierzyc dopiero w pn rano... ;/ ale nei chodzilam w niej prawie wcale wiec moze w necie znajdziesz jej wymairy? co bys ewentualnie chciala ode mnie za Urban Decay, paletka cieni Naked, niedostępna w Polsce - zużycie cieni od testowanego do 15% (cień Bucked jest zużyty w takim stopniu) - za coś z wish Giorgio Armani, Code Luna - 50 ml bez kilku psików i miniaturke coco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Interesuje mnie podkład Bobbi ale wiele recenzji mówi że jest dupny i mnie to zniechęca.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wszystko co wymieniłaś oprócz Ziemi Egipskiej mogę wymienić (Ziemia chwilowo w negocjacjach)
przydałaby mi się chyba tylko paletka Naked, chyba że masz coś z mojej listy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
podoba mi się tylko paletka naked...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post41723538 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok, idę dzisiaj do galerii handlowej to jeszcze przetestuję te perfumy i dam znać
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.