![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Prosze o opinie, porady i zdjecia
![]() Jak kazda chce wygladac pieknie ale nie chce przesadzic... Ponizej zdjecie sukienki dosc przypominajacej moja - z tymze moja ma ciensze ramiaczka i nie sa zapinane na szyji. Nie ma tez tak zdobionej spodnicy na dole. Marza mi sie do niej jakies zgrabne buciki - a ze to zima musza byc tez cieple - nie mam zadnego pomyslu.... Poniewaz to zima potrzebne bedzie jakies nakrycie - przymierzalam juz kurteczke ale wygladam w kurteczkach okropnie dziwnie.... nie wiem tez za bardzo jak welon sie wspolgra z czyms cieplym... zastanawaiam sie nad zamowieniem czegos z ponizszych szali. No i oczywiscie fryzurka ![]() ![]() Dodam ze jestem ciemna - jesli to ma jakies znaczenie... Dzieki z gory za porady ![]() ![]() i fryzurki jake mam na mysli A do tego wszystkiego - jeszcze przeciez chce rekawiczki ![]() Dlugie, najlepiej tiulowe ![]() PS jeszcze jedna fajna fryzurka ![]()
A+E=JKD Heal my heart and make it clean Open up my eyes to the things unseen Show me how to love like you have loved me Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-22 o 18:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda
witaj
![]() jejku szukałam tej fryzurki chyba przez 2 miesiące ... spadłas mi jak z nieba ... teraz już wiem jak będę uczesana ![]() PozDraWiaM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem 1 szal + rekawiczki lub w zapasie do samochodu mufke, bedziemy musiały sie i tak ciepło trzymac
![]() a dodatkowo polecam: http://www.marzenie.infoslub.pl/index_dodatki.html Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Niusiu - tylko do Wroclawia troche daleko
![]() Troche sie martwie o mrozik? Co zamierzasz robic z bucikami? Kupisz jakies kozaczki? Czy po prostu czolenka z nadzieja ze nie bedzie sniegu po pas? Widzialam do tej pory jedno zdjecie ladnych zimowych butkow (na niskim obcasiku co wazne)
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
witam,
jesli będzie czysty świeży śnieg to jeszcze nic, gorzej gdy szara breja do kostek, ale wtedy pan młody będzie mógł się spisać ;-) a propos: ze względów rodzinnych musieliśmy odwołać zaplanowany na 10 wrzesnia ślub, ale nie chcemy czekać aż rok na kolejne ciepłe dni. Sukienkę już mam, jest oczywiście letnia, bez rękawów. Zimowe Panny Młode powiedzcie, jak ubieracie się na ślub, co założycie pod/na sukienkę, by nie zamarznąć przez tę ponad godzinę w kościele? obawiam się, że sam szal nie wystarczy, jestem strasznym zmarźlakiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
http://www.faux.uk.com/modules/shop/...atname=wedding
Obejrzyj ta stronke - tam sa rozne propozycje - ja wybralam szal, bo w kurteczce wygladam - okropnie :-( Wiec mam nadzieje ze wystarczy mi szal plus rekawiczki (z palcami)
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
"Widzialam do tej pory jedno zdjecie ladnych zimowych butkow (na niskim obcasiku co wazne)[/quote]"
mam ten sam problem (z obcasikiem) ale wybrałam sobie na pasek, skórka, delikatne zdobienia, i nosek zaokragloy -RYŁkI- (troszke praktyczne) mam nadzieje ze przydadza sie jeszcze wiele razy. A sniegiem sie nie przejmuj bo i tak bedzie odsniezone, co do zimna (kupie w zapasie) chyba biale podkolanówki ktore mam zamiar zdjac zaraz po przyjezdzie na sale. Ale to ostatecznosc na wielkie mrozy bo do koscioła mam bardzo bliziutko a koscioł nowy i ogrzewanie podłogowe wiec mam nadzieje ze bedzie cieplutko. Pozdrawiam. P.S. Postaram sie znalesc zdjecia bucików. http://www.rylko.pl/ w sklepie on-line model: E3K12AT NOWOŚĆ 197 PLN model: E3K60T NOWOŚĆ 191 PLN napewno jest ich wersja w bieli i leciutkim beżu (moge dodac ze w w-wie przy rotundzie w podziemiach kosztuja max 150 zł) moich niestety nie ma ale to jet ten typ. Mam nadzieje ze bedą wygodne i bede sie w nich dobrze bawic i nawet ślizgawica nie zwali mnie z nog przy takim obcasie. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-22 o 19:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
szal i nieupięte włosy a do tego jeszcze welon widzę tutaj mały problem w nagromadzeniu zwisających elementów
![]() http://boblet.net/wedding/dress/photos/P3180578.jpg a na stopy zawsze można założyć kozaczki ![]() PS. poszukaj jeszcze ciekawych wzorów na bolerka lub żakiety z kolekcji jesienno-zimowych..można je uszyć lub kupić przeciez z białego cieplejszego materiału (w przypadku zakupu doszyć na szalowy kołnierz futerko) lub futerka o bardzo krótkim włosiu jeśli na to model pozwala http://content.neimanmarcus.com/prod...NM-0H7U_mn.jpg http://www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0H08_mp.jpg i jeszcze taki bardzo fajny pomysł do narzucenia na ramiona dla zimowej panny młodej Edytowane przez akira Czas edycji: 2005-11-15 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie do konca zrozumialam - czy ta sa w takim razie kozaczki czy polbuciki? Ja zamierzam jeszcze jakies zdjecia w plenerze moze zrobic... dlatego troszku sie martwie butkami i okryciem... tym bardziej ze mam sukienke na ramiaczkach... Akira: - wlasnie bardzo sie boje ze troche przesadze z dodatkami do sukni.... ale: - w kurteczce wygladalam jak jakis balwanek taka napuszona - w koku wygladam strasznie nieforemnie, a wloski mysle w polowie miec nieupiete ![]() - z tym bolerkiem... hmmm... masz jakies inne zdjecia? Na tym linku nie za bardzo to widze.... - juz myslalam nawet kupic zwykla kurteczke w sklepie - ale myslicie ze da sie kupic biala kurteczke? (nie puchata).... - to prawie niewykonalne ![]() A mam jeszcze pytanie - bardzo podoba mi sie ostatnia zamieszczona przeze mnie fryzurka - ale jak w niej upiac welon? Chyba tylko na czubku glowy - a to mi sie nie podoba ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ktoś tu kiedyś pisał, ze kupuje białą kurteczkę w bon prixie, była nawet fotka i na puchate to nie wyglądało ![]() te butki z Ryłka to półbuciki i to takie bardziej odkryte. Moja koleżanka brała ślub w grudniu i miała normalne buciki i taka futrzastą narzutke jaką wcześniej wstawiłaś (gdzies tu już wrzucałam jej zdjęcie), zimno jej chyba nie było. A kilka zdjęć tez miła robionych w plenerze. No z tym, ze pogoda była bardzo ładna, zero śniegu i ciepło, tylko wiało strasznie. Więc zalezy od Ciebie co zadecydujesz ![]() Pozdrawiam! a tutaj jeszcze takie futrzaste bolerko: ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-22 o 19:02 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ejva jak twoje poszukiwania bucików i całej reszty????
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Niebardzo - mowiac szczerze wcale :-(
Buciki chyba zostawie juz do kupienia w Polsce - chyba ze znajde cos ladnego w zwyklym sklepie a nie slubnym. Waham sie czy zamowic ten szal, bo o uszyciu bolerka za bardzo nie mam co myslec - nie znam zadnej krawcowej ktora by mi to zrobila. A ten szal no.... nie wiem nie mam przekonania tak do konca - a jeszcze to co mowila Akira ze za duzo 'elementow zwisajacych' ![]() Bardzo ladnie wyglada bolerko na zdjeciu Sohf - ale moja suknia ma szyfonowa spodnice. Chcialam dzis znalesc biustonosz bez ramiaczek i .... fiasko. Za to kupilam sobie inny rownie sliczny tylko.... bordowy.... ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
to bolerko - hmmm na zdjeciu nie wyglada zle....
a moze taka pelerynka? Piszcie, piszcie co Wam sie bardziej podoba? Czy bolerko nie jest zbyt puchate?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
znalazlam w sieci taka kurteczke - nie puchata, moze sie skusze i zamowie?
Dosc podobna tyko nie z polaru a raczej taki kozuszek widzialam dzis w jednym sklepie.
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
To bolerko jest super ! Bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zmobilizujcie sie.... prosze o zdjecia, zdjecia i jeszcze raz zdjecia: - fryzurek z rozpuszczonych wloskow najlepiej juz z welonem (chce wiedziec jak go upiac) a moze znajda sie jakies ladne fryzurki do welonu i tiary? Zaryzykuje i wklejam moje zdjecie... a suknie opisalam na poczatku
- bucikow (byle nie sandalkow) - kurteczek, kozuszkow, bolerek, pelerynek czego sie tylko da by okryc styczniowa panne mloda ![]() ![]() ![]() ![]()
A+E=JKD Heal my heart and make it clean Open up my eyes to the things unseen Show me how to love like you have loved me Edytowane przez Ejva Czas edycji: 2006-09-04 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
na razie powysylam ci wzory butow jakie mam potem poszukam innych tez dla ciebie i reszty tez postaram sie psozukac
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
kolejne
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
i jeszcze troszke
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
a teraz zakieciki i futerka
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
kolejne
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze to choc troszke pomoze jak znajde jeszcze cos to umieszcze tutaj
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Misiaczku jestes kochana
![]() moze jeszcze jakies udane fryzurki? Ciezko mi znalesc fryzurki juz z upieciem welonu
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
podesle ci wszystkie fryzurkiktore mam ale mam maloz welonem gdyz ja wybralam taka suknie ze mi nie pasuje welon ale jak chces zpogadac o przygotowanaich doslubu w zimie toz apraszam na gg i juz zalzcam fryzury a szukam ci nadalkozaczkow doslubu ale nie ma nic ciekawego
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
i jeszcze troszke fryzurek
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
i kolejne fryzurki
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
i kolejne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
i jeszcze troszke fryzur
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
jakbys cos jeszcze potrzebowala daj znac chetnie pomoge i jak jzu mowilam zapraszam na gg chetnie podziele sie pomoca plus sama o cos podpytam
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Dzieki Misiaczku
![]() Wlasnie to mnie martwi ze malo jest fryzur z juz wpietym welonem a ja potem nie wiem czy do kazdej fryzury welon pasuje i w ogole z czym to sie wszystko je - a nie mam az takiej wyobrazni ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.