|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Fryzura do sukienki na jedno ramię POMOCY
Witam Wizażystki,
Mam wesele za tydzień, sukienkę mam koloru chabrowego/ mocny niebieski, na jedno ramię. Jaką najlepszą fryzurę polecacie dla ciemnej blondynki, z długimi ale dosyć cienkimi i lichymi włosami? Musi wytrwać ona od godziny 10 (2 godzinną podróż), przez całe wesele, przynajmniej do oczepin ![]() Chciałabym całkiem upiąć włosy ale do tej sukienki chyba nie bardzo to pasuje. :/ Pomóżcie ![]() Edytowane przez problemowa13 Czas edycji: 2013-07-24 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura do sukienki na jedno ramię POMOCY
Oczywiście, że pasuje. 2 tyg temu czesałam dziewczynę do ślubu i właśnie miała suknię z jedną szeroką naramką, włosy upięłam w gładki kok https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Możesz całkiem upiąć włosy, modnie i stylowo wygląda zapleciony warkocz od dołu i upięty w wyższy kok, możesz też wypuścić luźne pasemko z grzywki po stronie przeciwnej do ramiączka Edytowane przez lacostee Czas edycji: 2013-07-22 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
do sukienek na jedno ramię zawsze spinam włosy wysoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie polecam lekko pokręcić włosy, u nasady delikatnie natapirować, zaczesać i lekko podpiąć wsuwkami i puścić fale na nagie ramię (przeciwległe, czyli to, na którym nie ma ramiączka) jeśli masz długą grzywkę - upinasz ją na bok. Sama byłam tak uczesana kilka lat temu na moją studniówkę, miałam sukienkę właśnie na jedno ramię. Dodatkowo fryzjerka podpięła mi z tyłu włosy piękną, staromodną spinką . Całość wyglądała cudownie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Pasuje pasuje !
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.