|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kręcone teraz proste
Witam!
Mój problem jest taki, że rok temu zaczęłam kręcić włosy (wtedy moje naturalne były kręcone ale z głupoty chciałam jeszcze lepsze mieć). Kręciłam je prostownicą, bo znalazłam taki sposób na youtube. Niestety po kilku dniach moja włosy były spalone i niezbyt ładnie pachniały, a do tego miałam całkiem proste. Więc postanowiłam zmienić mój szampon do włosów i zacząć używać odżywkę (nie będę już pisać z czego, bo to chyba nie jest potrzebne). Po tym roku mam bardzo gładkie włosy i zdrowe, ale niestety są proste, że nawet jak pokręcę włosy lokówką to prostują mi się po jakiejś godzinie mimo że dam tonę lakieru. Nie wiem dlaczego tak się właśnie stało zwłaszcza, że moje naturalne włosy są kręcone.. Chcę jeszcze dodać że nie używam żadnych środków by mieć proste włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kręcone teraz proste
popalone włosy zazwyczaj tak reagują, raczej nic na to nie poradzisz ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Mod-Śnieżynka
|
Dot.: Kręcone teraz proste
Cytat:
piszesz, że nie jest istotne jakiej używa się odżywki i szamponu - owszem to ważne. Włosy mogą być na powrót kręcone, ale to wymaga zadbania o nie i pielęgnacji. Wszystko zostało opisane w zakręconym podforum. Warto zapoznać się z podpiętymi wątkami, bez tego ani rusz, nikt nie da Ci gotowej recepty. Przeczytaj, a potem popytaj o to czego nie zrozumiałaś w wątku pielęgnacyjnym (na zakręconym podforum). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.