|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moje zycie milosne to totalna katastrofa ;(
Moje zycie milosne to totalna katastrofa.... Ta fama ciagnie sie od liceum a aktualnie mam 25 lat :/ tragedia.... Ostatni moj zwiazek zakonczyl sie sie w marcu po prawie 2 latach.... Ciezko mi bylo sie odbic od tego.... Nawet probowalam to zrobic kosztem innego chlopaka... Ale to tez krotko trwalo... Stwierdzialm ze nie ma sensu.... Zaczelam wiec sie umawiac z innymi.... Z tymi co wyrazali chec zainteresowania mna.... 2 znich po 2 tyg znajomosciprzypomnieli sobie ze maja dziewczyny....wiec automatycznie to skoncyzlam :/ z jednej strony chcialabym miec kogos z drugiej strony sa dni w ktorych czuje sie dobrze tak jak jest.... Od 2 tyg spotykam sie z chlopakiem ktory tez zakonczyl swoj zwiazek w marcu... Tzn spotykam sie na stopie kolezenskiej.... On jest teraz na etapie "nie chce miec dziewczyny" wiec znajomosc jest tak jakby bezpieczna.... Wiec warto z nim utrzymac takie stosunki.... Gorzej jak znowu mi sie odwidzi i bede chciaal miec kogos i pod reka bede miec pana "nie chce teraz" i znowu bede cierpiec.... Moze i kiedys sie nasza sytaucja zmieni... Przeciez ze znajomych zawsze sie moze zrobic para ?
Ja mam juz dosc tych tragedi milosnych. Non stop cos. Sukcesy zawodowe odnosze a w sercu tragedia.... Moze jakis egzorcysta by mi sie przydal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje zycie milosne to totalna katastrofa ;(
Dobrze by było, byś wykorzystała to lato na trochę odpoczynku od tych miłosnych dramatów i poświęciła trochę czasu skupiając się na sobie. Zabaw się, odpręż, wybierz się gdzieś z przyjaciółką, daj sobie odetchnąć od mężczyzn. Przeczytaj dobrą książkę, zadbaj o siebie. Musisz uwierzyć w to, że facet nie jest Ci potrzebny do pełni satysfakcji. Kiedy już odbudujesz swój spokój wewnętrzny- wtedy wszystko zacznie układać się samo.
http://zwyklastronazycia.blogspot.com- tu każda kobieta znajdzie coś dla siebie. Recenzje kosmetyków, książek, filmów, przemyślenia, tutoriale fryzurowe i makijażowe, przepisy i wiele innych. Zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak nie chcesz kolejnych dramatów, to w okresie właśnie_skończyłam_związe k_i_jestem_zdesperowana_ż eby_być_z_kimkolwiek, nie wchodź w relacje z Panem Właśnie_skończyłem_związe k_i_nie_chcę_dziewczyny.
Jeden dramat mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2013-07-22 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wszytskie pewnie maciemracje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam wewnętrzne przeczucie, że jedziemy na tym samym wózku, szkoda, że chyba mieszkasz dość daleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Heeej, heeej, zwolnij!
![]() ![]() Nie masz naprawdę ochoty na taką odrobinkę wolności? Jeszcze się najesz związku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Moze jancos robie nie tak ? Nie wiem :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mam cel rozwiajam sie zawodowo i to w kazdym koerunku. I ksztalce sie i robie kursy i to mi wychodzi jednak czegos mi brakuje :/ z kim mam sie dzielic sukcesami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Nie rozumiem kobiet, ogólnie osób, które uzależniają swoje szczęście od tego czy są w związku czy też nie. Można być szczęśliwym będąc samemu, trzeba tylko chcieć.
Odnoszę wrażenie, że ty wchodząc w relację koleżeńską z mężczyzną od razu zakładasz, że się zauroczysz i będzie tragedia. Po co zatruwać sobie życie takim gdybaniem? A może się nie zauroczysz? A może, nawet jeśli, to nie będzie tragedii? Z resztą takie myślenie "co by było, gdyby...?" może doprowadzić do frustracji, co u ciebie chyba już nastąpiło. Nie szukaj na siłę miłostek, bo możesz przegapić prawdziwą miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2013-07-24 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Odp: Moje zycie milosne to totalna katastrofa ;(
Dzięki za zrozumienie. Wszystkie macie po trochę racji. Ja wiem ze mi odbija już na ten temat i za bardzo nie wiem jak sobie poradzic dlatego pisze aby sie wygadac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Moje zycie milosne to totalna katastrofa ;(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Wiem. Traktuje mnie tam jak powiedział. On nie chce mieć teraz nikogo chce sie wybawic narazie mu jest tak dobrze. Po pierwszym naszym spotkaniu sie trochę zapedzil i zaraz tego samego dnia zaprosil mnie ba kolacje i do kina ale do tego nie doszło bo wypadl mu wyjazd sluzbowy za co mnie przeprosil a potem jak wrócił to mnie nie bylo i tak nam to minelo ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Chodzilo mi procz rodziny. Rodzina to zawsze wysłucha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.