|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jasne i cieniutkie brwi:((
Bardzo prosze was o rade w zwiazku z moimi brewkami. Jestem brunetka o ciemnychc oczach i ciemnych rzesach, a brwi jaakby nie moje;( Sa one cienkie, deliktne i dosc jaasne w porowananiu z wlosami i oczami. dodatkowo troszke m sie rozjasnily po brewoxylu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: jasne i cieniutkie brwi:((
![]() Mam ten sam problem. Uroda taka jak Twoja, czyli ciemne włosy, ciemne oczy. A brwi delikatne i jaśniejsze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Margo, myslalam, ze juz ninkt mi nie odpowie
![]() ![]() ![]() pozdawim milego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
olejek rycynowy jest bardzo tłusty więc mozesz go stosować tylko na noc - możesz go nabyć w aptece. Możesz sobie robić maseczke z olejku rycynowego i jajka
![]() A na razie możesz je na codzień malować delikatnie - specjalna kredką lub cieniami w kolorku nieco ciemniejszym od brewek. Może przetestuj też odżywki do rzęs...? pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie z ta maseczka z olejku rycynowego i jajka.
![]() ![]() Na co dzien maluje brewki delikatnie specjalnym pedzelkiem i takim jakby woskiem, ale faktycznie przetestuje odzywki do rzes, moze jakas bys polecila? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
samo żółtko
jeżeli chodzi o odżywki do rzęs niestety ich pod tym kątem nie testowałam, a używam jedynie do ułożenia brwi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]() Sam już Ci odpowiedziała, ja dodam jeszcze coś od siebie, jeśli chodzi o ten olejek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.