Problem z byłą tż.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-26, 15:33   #1
ann_s2
Raczkowanie

Unhappy

Problem z byłą tż..

ehh liczyłam na pomoc ale się nie udało

"dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu"
20.08.2011

Edytowane przez ann_s2
Czas edycji: 2013-07-26 o 15:53
ann_s2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 15:37   #2
chwast
Zakorzenienie

Dot.: Problem z byłą tż..

Cytat:
Napisane przez ann_s2 Pokaż wiadomość
postaram się jak najszybciej, bo mam mało czasu ale w razie co odpowiem na każde pytanie

więc z tż jeteśmy już prawie dwa lata, i ostatnio spotkała nas niemiła sytuacja , tzn może bardziej mnie, bo tż nakazuje olać sprawę i mieć to gdzieś ale do rzeczy.

Siedze sobie na face, i nagle ktoś nieznajomy się do mnie dobija a mianowicie była tż... i do mnie, że ja jej go zabrałam ;ooo więc delikatnie piszę do laski, że po ponad dwóch latach to sobie coś pomyliła i wgl.. a na to ona po kilku dniach, że jakim to oni cudownym związkiem nie byli i wgl.. a ja do niej, że nikt tutaj już jej nie pamięta (mieszka jakieś 120km od nas)i niech da nam spokój a ta mi wyjeżdża jaki to on jest dobry w łóżku ;ooo <wg tż oni wgl ze sobą nie spali, widzieli się RAZ!! i on uważa, że to nawet nie był związek...>

znowu po kilku dniach do mnie się odezwała(jakoś nie mogę się z nią na face spotkać, mało czasu tam chyba siedzi, tym razem się udało i zawiązała się rozmowa)

więc wyjaśniam jej , że po niej była kolejna dziewczyna i dopiero ja i wgl, na to ona, że widocznie mój tż mi nie powiedział wszystkiego, że mam jego zapytać, że ona z nim była rok jak nie dwa ;ooo
"tyle mi obiecywał, wybaczał, kochałam go... On mnie jeszcze bardziej..."

a ja mając dosyć, napisałam, że nie mam zbyt czasu, bo idę się pakować, bo następnego dnia jedziemy do większego miasta (ona gdzieś tam w pobliżu mieszka) no to ona do mnie, że dalej, wpadnijmy do niej, umówmy się gdzieś na mieście na co pewnie sobie wyobrażacie moją reakcję

no to ona, że przyjedzie do naszego miasta, że się chce spotkać ;oo
kompletnie ją olałam, napisałam, że nie mamy czasu dla kogoś takiego i wgl. to ona, że musi nam coś powiedzieć, że coś, że coś..

i skoro nie, to ona sobie do niego przyjedzie, na co ja do niej, że nikt jej tam nie wpuści (wczoraj od tż się dowiedziałam, że ona nawet nie wie, gdzie mieszka ;dd ) to ona do mnie, że mam nei być taka pewna ..

no i sie pożegnałam delikatnie i po kilku dniach znowu ona..

nie wpierdalaj sie w sprawy moje i XXX sprawy bo sobie tego nie zycze mimo tego, ze jestes jego obecna dziewczyna
;]]

no to myślałam, ze mnie coś trafi więc napisałam jej, że zarówno mi jak i jemu się wydaje, że nie ma żadnych ich spraw

do tż też pisała, misiaczku i wgl , on jak to facet niemiło jej nawrzucał i ma to gdzieś, tylko ja jakoś nie potrafię... cały czas się tym przejmuje..

co Wy na to? ...

PS

nic o niej nie mogę znaleźć w necie, konto ma dziwne, bo tylko 20znajomych, bez zdjęć... wydaje mi się, że przed tą akcją to konto inaczej z lekka wyglądało....
nie wiem nic nie rozumiem przez to twoje "i wgl" (nie znasz poprawnego słowa?) twoje minki, spacje i ogólnie ciężko a drugi raz czytać mi się nie chce.

Wnioskuję, że macie jakieś 16-17 lat no to cóż widzisz palma bije lasce jak w trudnych sprawach i trudno - ale w sumie o co chodzi, chłopak każe ci się nie przejmować, on się chyba nie przejmuje więc w czym problem?
olać to i tyle
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 15:42   #3
babie_lato
Zadomowienie

Cytat:
postaram się jak najszybciej, bo mam mało czasu ale w razie co odpowiem na każde pytanie

więc z tż jeteśmy już prawie dwa lata, i ostatnio spotkała nas niemiła sytuacja , tzn może bardziej mnie, bo tż nakazuje olać sprawę i mieć to gdzieś ale do rzeczy.

Siedze sobie na face, i nagle ktoś nieznajomy się do mnie dobija a mianowicie była tż... i do mnie, że ja jej go zabrałam ;ooo więc delikatnie piszę do laski, że po ponad dwóch latach to sobie coś pomyliła i wgl.. a na to ona po kilku dniach, że jakim to oni cudownym związkiem nie byli i wgl.. a ja do niej, że nikt tutaj już jej nie pamięta (mieszka jakieś 120km od nas)i niech da nam spokój a ta mi wyjeżdża jaki to on jest dobry w łóżku ;ooo <wg tż oni wgl ze sobą nie spali, widzieli się RAZ!! i on uważa, że to nawet nie był związek...>

znowu po kilku dniach do mnie się odezwała(jakoś nie mogę się z nią na face spotkać, mało czasu tam chyba siedzi, tym razem się udało i zawiązała się rozmowa)

więc wyjaśniam jej , że po niej była kolejna dziewczyna i dopiero ja i wgl, na to ona, że widocznie mój tż mi nie powiedział wszystkiego, że mam jego zapytać, że ona z nim była rok jak nie dwa ;ooo
"tyle mi obiecywał, wybaczał, kochałam go... On mnie jeszcze bardziej..."

a ja mając dosyć, napisałam, że nie mam zbyt czasu, bo idę się pakować, bo następnego dnia jedziemy do większego miasta (ona gdzieś tam w pobliżu mieszka) no to ona do mnie, że dalej, wpadnijmy do niej, umówmy się gdzieś na mieście na co pewnie sobie wyobrażacie moją reakcję

no to ona, że przyjedzie do naszego miasta, że się chce spotkać ;oo
kompletnie ją olałam, napisałam, że nie mamy czasu dla kogoś takiego i wgl. to ona, że musi nam coś powiedzieć, że coś, że coś..

i skoro nie, to ona sobie do niego przyjedzie, na co ja do niej, że nikt jej tam nie wpuści (wczoraj od tż się dowiedziałam, że ona nawet nie wie, gdzie mieszka ;dd ) to ona do mnie, że mam nei być taka pewna ..

no i sie pożegnałam delikatnie i po kilku dniach znowu ona..

nie wpierdalaj sie w sprawy moje i XXX sprawy bo sobie tego nie zycze mimo tego, ze jestes jego obecna dziewczyna
;]]

no to myślałam, ze mnie coś trafi więc napisałam jej, że zarówno mi jak i jemu się wydaje, że nie ma żadnych ich spraw

do tż też pisała, misiaczku i wgl , on jak to facet niemiło jej nawrzucał i ma to gdzieś, tylko ja jakoś nie potrafię... cały czas się tym przejmuje..

co Wy na to? ...

PS

nic o niej nie mogę znaleźć w necie, konto ma dziwne, bo tylko 20znajomych, bez zdjęć... wydaje mi się, że przed tą akcją to konto inaczej z lekka wyglądało....

Po pierwsze, nie każdy musi mieć tysiąca znajomych na facebooku, nie musi udostępniać zdjęć osobom, które nie są w zakładce Znajomi.

Po drugie, po co w ogóle wchodziłaś w dyskusję z nią? I co cię konkretnie niepokoi w tej sytuacji?
Tak jak radzi ci partner - olej tę sprawę. Dziewczyna mieszka ponad 100 km od was, chłopak twierdzi, że raz w życiu ją widział.

Po trzecie, mogłaś zablokować możliwość wysyłania wiadomości do ciebie. A konkretnie, te wiadomości mogły być przenoszone automatycznie do SPAMu.
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 15:44   #4
kasica6662
Zadomowienie

Zablokuj ją na tym face i wgl... Fajnie piszesz... wgl... a dodam se parę buziek, żeby było supcio i wgl... :P A wgl to jaki jest problem?

Borze najdroższy, czy w polskich szkołach nie potrafią nauczać poprawnej pisowni i konstrukcji zdań?

Moje dzieła
Preferencje

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=858471 Książkowy wątek
kasica6662 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 15:45   #5
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasica6662 Pokaż wiadomość
Zablokuj ją na tym face i wgl... Fajnie piszesz... wgl... a dodam se parę buziek, żeby było supcio i wgl... :P A wgl to jaki jest problem?

Borze najdroższy, czy w polskich szkołach nie potrafią nauczać poprawnej pisowni i konstrukcji zdań?
potrafią po prostu niektórym wydaje się to niepotrzebne by to umieć
Stary 2013-07-26, 15:46   #6
ann_s2
Raczkowanie

zrobiłam edycje wedle zaleceń no niby się nie przejmować ale kurde jak, jak zawraca nam głowę co chwilę..

"dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu"
20.08.2011
ann_s2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 15:46   #7
201801191006
Konto usunięte

jesteście siebie warci, cała trójka.
nie wiem po co w ogóle jakieś dyskusje z tą dziewczyną, trzeba było rozmowy nie zaczynać, a nie że teraz jakieś rozmowy prowadzicie, twój chłopak jej niby nawrzucał.
(poza tym, uważasz że skoro jest facetem to go to usprawiedliwia żeby komuś niemiło nawrzucać zamiast cywilizowanie porozmawiać? )

pewnie macie po 15 lat.. i wgl... ;ooo
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-26, 16:05   #8
kaha2
Raczkowanie

Cytat:
ehh liczyłam na pomoc ale się nie udało
Zapewne dostałabyś pomoc, gdybyś normalnie nakreśliła sytuację.
Po ile macie lat ? i jakiej pomocy oczekujesz od nas?
kaha2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 16:09   #9
kawa_zmlekiem
damn good coffee

ale o co wgl chodzi? Bo nie zrozumiałam

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 16:12   #10
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
ale o co wgl chodzi? Bo nie zrozumiałam
No nie bd taka, ona ma problem z ex jej bf ;ooooo i wgl nie wie co tera rb !!
Stary 2013-07-26, 16:55   #11
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
iwgl!
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 17:10   #12
kaha2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Hahaha
kaha2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-26, 20:19   #13
blackberry09
Raczkowanie

z innych wątków wynika że dziewczyna ma 17 lat więc wiecie, no to bardzo poważny problem i wgl

blackberry09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-27, 10:52   #14
Clemence
Zakorzenienie

Ja bym ją olała.

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości