![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czas zacząć odchudzanie, koniec obijania się!Cześć Zaraz będzie kolejny nowy miesiąc czyli kolejny miesiąc aby zacząć robić postanowienia i wyznaczać sobie cele, ale po co czekać jak można zacząć już dzisiaj, dlatego zakładam ten wątek i zaczynam odchudzania od jutra, wierzę,że tym razem się uda i na swoje urodziny w październiku będę o 10kg chudsza. Kto ze mną? Razem raźniej, zawsze to wsparcie i większa motywacja, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czas zacząć odchudzanie, koniec obijania się!
Ja chętnie się przyłącze bo wątek na którym wcześniej pisałam chyba umarł. Zostało mi tylko 2 kg ale potrzebuje wsparcia bo utrzymanie wagi jest jeszcze trudniejsze.
Solitarius Te 10 kg to duży cel. Ale im mniejszą masz nadwagę tym będzie ci trudniej niestety
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Solitarius, to widze ze mamy podobny cel, bo ja w pazdzierniku tez chcialabym miec 10 kg mniej. Wystartowala dzisiaj z 75 kg a celem jest 13.10. miec 65 kg. Dietka 1200 kcal, plus duuuzo sportu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() No to działamy, ja narazie trzymam się ładnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Ja mam do zrzucenia na oko jakieś 5kg., ale dla mnie bardziej liczą się wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Ja moje początki odchudzania zaczynam ciągle"od jutra". W dzień ładnie się trzymam, ale to co sie dzieje z moim apetytem pod wieczór, to jakaś masakra. Lubię ćwiczyć, ale brakuje mi wygospodarowania czasu na regularność. Mam nadzeje, że razem pójdzie łatwiej. Cytat:
![]() Ćwiczycie? Jak tak to co i ile czasu? :P
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tusia Forte ja chcę wrócić do biegania, od jutra zaczynam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Solitarius, ja też od jutra (poważnie!) zaczynam biegać! ; D
Chętnie się dołączę do odchudzanka. Akurat w październiku wraca się na uczelnię, więc miło by było zaskoczyć znajomych ze studiów i przy okazji nasłuchać się trochę komplementów, które zdecydowanie umilą nowy rok akademicki ![]() Moim największym problemem jest obżarstwo, staram się jeść te 4 posiłki dziennie, ale czasem coś podjem i wtedy już nie jest tak kolorowo ![]() ![]() Trzymam kciuki za was dziewczyny i zaraz biegnę ćwiczyć z Tiffany Rothe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mój plan jest taki:
1. Hot body warm up routine 2. 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! 3. 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! 4. 10 Minute Ballerina Beauty, Long Legs, Tight Booty Workout by Tiffany Rothe 5. 10 Minute Ballerina Beauty, Long Legs, Tight Booty Workout by Tiffany Rothe 6. Sexy, Sensational, Shoulders!! 7. GET FIT while you SIT! with the Sweet Sensations Seated Workout by Tiffany Rothe. ![]() Razem to daje trochę ponad godzinkę. Wszystkie te ćwiczenia w wykonaniu przesympatycznej Tiffany Rothe Adres jej profilu na Youtube, gdzie znajdziecie wszystkie te ćwiczenia: www.youtube.com/user/TiffanyRotheWorkouts Wiem, że są gotowe plany treningowe na necie z tymi ćwiczeniami, ale ułożyłam sobie własny, ponieważ akurat te lubię najbardziej i działają na wszystkie problematyczne części mojego ciała ![]() Tutaj możecie zobaczyć efekty: http://www.tiffanyrotheworkouts.com/after-photos Mam nadzieję, że wkrótce też będę mogła pochwalić się swoimi fotkami przed i po ![]() A wy co zamierzacie ćwiczyć? ![]() Buziaki i jeszcze raz powodzenia dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Trochę gorzej u mnie może być z dietą, bo tak strasznie kocham jeść ![]() Dobranoc i udanego jutrzejszego dietkowo-sportowego dnia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
to ja się przyłączę, bo ostatnim czasem przytyło mi się a chudnąć sama z siebie nie chudnę, więc dieta!
![]() To od jutra, bo dzisiaj jest już 22. Tylko nie wiem co ćwiczyć, myślę o Mel B, ale biegać to będę napewno.
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie martw sie, ja juz wiem co robie. A poza tym witam wszystkie odchudzaczki, pierwszy dzien za mna, udany, no sportu troche mniej niz planowalam ale u mnie jest taki masakryczyn upal ze wolalam nie przesadzac! tekze 30 minutek na orbim plus 8 minotoweczka na rece ![]() a moze tak kazda napisala by po krotce ile ma latek, ile wazy, jaki jest cel i jakie ma zzalozeania? Ja zaczne, mam 30 lat, waze niestety 75 kg i do pazdziernika chcialabym wazyc 65kg, a zalozenia to oczywiscie zdrowa dieta, ok 1200 kcal i sporcik, nie przesadnie duzo ale za to reguralnie! mam nadzieje ze mi sie uda ![]() pozdrawiam Edytowane przez ybex Czas edycji: 2013-07-24 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie się dołączę - mój cel to również 10 kg, damy radę !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chcę ważyć 50 i utrzymać tę wagę. Dziś niestety nie ćwiczyłam bo ta beznadziejna pogoda mnie dobija ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o mnie: mam 157cm, ważę niestety 53kg (uch, w ciągu w sumie roku przytyłam jakieś 3 kg) co jest na mnie ekstermalnie dużo. Moim celem jest waga w okolicach 48 kg, wtedy najlepiej się czuję. Trochę sportu będę uprawiać (no nie umiem ćwiczyć w domu!), jeść zdrowiej i trochę mniej - dieta 1000 kcal będzie dla mnie odpowiednia.
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Mi cały czas przybywa parę kilo, ale gdy się to robi niepokojące, to zaczynam opcje "mniej żreć" znaną jako tez jako jeść połowę, do tego więcej ruchu choćby minimalnie wysiadać przystanek wcześniej. polecam!
Zajrzyj http://www.amadeusz.olsztyn.pl/ Edytowane przez adabata Czas edycji: 2013-10-12 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
dziewczynki z czego wy chcecie schudnąć! Macie idealną wage! Marze o takiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kurde, ważę się, i nagle kg mniej,ale to chyba dlatego, że wczoraj przed ważeniem wypiłam litr wody.
Swoją drogą , w ciągu roku przybyło mi z 4 kg... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Odp: Czas zacząć odchudzanie, koniec obijania się!
Ja przy 155cm waze 58kg
![]() ![]() ![]() Wczorajszy dzien moge zaliczyc do udanych, pocwiczylam, nie objadalam sie ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Czas zacząć odchudzanie, koniec obijania się!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
a mi w ciagu roku 5kg! a teraz ma 80 dni zeby schudnac, a raczej wymodelowac cialko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam 20 lat. Moim celem jest nie tyle zrzucenie zbednych kilosów, ale bardziej wysmuklenie brzucha(bo to moja największa zmora). Same ćwiczenia nie wystarczą, bo ćwiczę regularnie już od paru miesięcy. Nie mogę się po prostu ogarnąć i nie podjadać mimo, że nie jestem głodna(najgorzej jak mam doła, wtedy jem aż do bólu brzucha, załamujące)
![]() I na wstępie muszę przyznać, że zacznę swoje odchudzanie dopiero od soboty.Teraz pracuję i nie mam możliwości jedzenia co trzy godz i czasu na bieganie i ćwiczenia. Od soboty wracam do ustalonych postanowień. Damy radę!! ![]()
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi w ciągu pół roku przybyło 6 kg. Przeklęta matura!! Jak pójdę na studia to boje się ze znów przestanę regularnie jeść i wszystko przepadnie A z tymi rozmiarami to jest tak różnie u mnie.. od 34 do 38 Dziś zaliczyłam 80 minut na rowerze z prędkością 20 km/h Chyba na dziś wystarczy mi ruchu ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Wiem, wiem. Ja też mam podobny problem co Ty. Brzuszek, pupa i biodra... nie chcą zlecieć tak szybko jakbym chciała. Bluzki moge nosić S ale co z tego jak są upięte na biodrach... A ja nie lubię się wyszczuplać na siłe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ehh, zaprzepaściłam wszystko - siedziałam na wsi z rodzinką, tu ciasteczko, tu grill, tu lody , tu chipsy.... Ale jutro mam nadzieję, że się zmobilizuję, bynajmniej już układam sobie jadłospis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Odp: Czas zacząć odchudzanie, koniec obijania się!
Eszjei, nie Ty jedna...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
No i u mnie podobnie.
![]() ![]() Już zaraz kładę się spać, także CZAS START ![]() Do jutra ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.