|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiazek pedagogiki z socjologia - prezentacja
Witam
![]() Studiuje resocjalizacje. Mam do zrobienia prezentacje na temat "Zwiazek pedagogiki z socjologia". Robiac prezentacje na temat roznic miedzy pedagogika a pedagogia- zrobilismy scenki. Tu jednak jest to praca juz na 3 punkty. Jestem dobrym mowca, przyloze sie do tematu, ale nie mam pojecia, co moge zrobic, by bylo oryginalnie i ciekawie. Nie moge tego tylko wyglosic niestety. Mam pustke w glowie. Cala prezentacja ma trwac tylko 5 min. Jakies pomysly? Z gory dziekuje za pomoc.
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2012-12-02 o 12:54 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwiazek pedagogiki z socjologia - prezentacja
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Przychodzi mi do głowy problem "wilczych dzieci", które wychowywane przez zwierzęta, nie przeszły podstawowego etapu socjalizacji i potem przywrócone do życia, poddane tej socjalizacji jako dorośli mieli problemy z przyswajaniem wiedzy i tak dalej... Nigdy nie były już normalne, w pełni ludzkie. To dowód na to, jak duża jest rola wychowania, szczególnie w rodzinie, w młodym wieku właśnie.
Ale nie wiem czy dobrze, czy o to chodzi.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Witam, W związku z przeprowadzanymi badaniami do pracy licencjackiej zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/51f6b67a4fe41/ Ankieta dotyczy wpływu bajki na rozwój dziecka w wieku przedszkolnym. Wszystkim, którzy zdecydują się wypełnić ankietę bardzo dziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.