|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Znacie cos takiego?
Hej, dostalam oferte za ciekawa stawke, bycia tzw. GM w czymś takim: gra24.webs.com/
Znacie moze to, cos takiego? Cała strona jakas taka niezbyt profesjonalna jesli chodzi o tekst mi sie wydaje, odpowiadajac na ogloszenie raczej spodziewalam sie typowego RPG fantasy jak na pyrkonie itp. Bedze wdzieczna za jakiekolwiek informacje. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Znacie cos takiego?
Cytat:
dobra przeczytałam, widziałam ten film ![]() I co miałabyś robić? Pierwsze słyszę o czymś takim w ogóle i fakt strona nie wygląda zbyt profesjonalnie :/ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym na Twoim miejscu uwazala. Dzialalnosc powinna byc zarejestrowana. Tu nie ma nic. Ani NIPu, ani REGONu, adresu stacjonarnego. Nic. Ktos napisal, ze rusza z firma niedlugo. Ogloszenie z oferta jest jednak w sieci juz.
Poza tym jaki normalny przedsiebiorca zaklada konto pocztowe na Interii? Badz ostrozna. Ja juz dzis wroze tu sad pracy i problemy z wyplata wynagrodzenia. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-07-29 o 23:02 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Ogladalam film , wiec jesli ktos mysli , ze zrobi cos podobnego w realu ,musi byc troszke " pomylony ".
Cytat:
Ja tego nie kupuje , rozumiem , ze pracodawca oferuje tez szkolenie , ktore jest niezbedne w pracy z ludzmi , czesto bazujac na ich emocjach. Jak dla mnie sciema .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.