|
Notka |
|
Konkurs: Stwórz hipnotyzujące spojrzenie! Załóż wątek na forum, zrób odważny, eksplodujący intensywnym kolorem, energetyczny makijaż i wygraj! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Hypnotizing coctail :)Powstał więc konkurs dla nas, Wizażanek.
A co do wygrania? Precel? Obwarzanek? Nie, nie, gdzie tam obwarzanki, czy inne rogale, Tu do wygrania są cienie do powiek trwałe. Skoro konkurs jest ciekawy, Czas Rodzynko zakasać rękawy! To Rodzynka łapie za pędzelki, By ukazać w kolorach swe wdzięki ![]() Powstał z tego makijaż koktajlowy. "Skąd ta nazwa?" - przyszło Ci pytanie do głowy. Ano w letnim kolorze makijaż skąpany, Letnio i owocowo skojarzany. Spojrzeć możecie czy wpadnie Wam w oko, A jeżeli tak nie będzie, to wyślę Was na Maroko ;P Zabawy z nim trochę miałam, Choć może nie widać, to nerwów trochę zszargałam. Czas kończyć już przemowę doniosłą, Fanfary już dźwięczą, kurtynę zaraz podniosą. I tadaaaammmm.... ![]() ![]() ![]()
#2 |
amandaniedrich
|
Dot.: Hypnotizing coctail :)
śliczny makijaż
![]() ![]() ![]() Zobacz również moje kolorowe wyzwanie - klik ![]() Edytowane przez mandee Czas edycji: 2013-07-22 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
fajnie jest, podoba mi się niebieska kreseczka
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ależ świetnie wyszło! Róż i błękit kojarzy mi się z takim Barbiowym makijażem, a tutaj wyszło całkiem inaczej- elegancko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj nie, zaręczam, że z makijażem dłużej się bawiłam ![]() Dziękuję ![]() Również przepadam za kolorowymi kreskami na linii wodnej ![]() Cytat:
![]() Fakt, nie chciałam przesłodzić, więc zaostrzyłam trochę czarną kreską ten makijaż ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.