|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kuchnia i łazienka - pomocy!
Witam i proszę o pomoc
Będziemy urządzać się w swoim domu, mam nadzieję, że na wiosnę sprowadzimy się tam. Ale mamy problem, brak pomysłu na kuchnię i łazienkę, duży pokój - zwany przez mego męża salonem oraz nasza sypialnia to mniejszy problem, najbardziej dokucza nam kuchnia i łazienka. W ścianie jest tylko prąd, nie ma jeszcze żadnych rur poprowadzonych. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły z góry dziękuję za pomoc. W łazience chcemy pomieścić wannę, sedes, umywalkę, szafkę na ręczniki i inne rzeczy przydatne w łazience, pralkę, suszarkę przysufitową, szafkę przy umywalce na kosmetyki i kosz na pranie. Kuchnia ma być jednocześnie jadalnią na 4 osoby. w małej łazience ma być prysznic, umywalka, sedes. cienką linią zaznaczyłam gdzie jest komin |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kuchnia i łazienka - pomocy!
Niestety bez planów kuchni i łazienki wątek jest do tzw. kasacji.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
załączyłam rysunki pomieszczeń, ale niestety nie otwierają się
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
teraz będą się otwierać?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
kolejna próba
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Nie napisałaś w jakim stylu ma być kuchnia wiec oto propozycja dla terdycyjnej. Efekt mojej nudy w pracy
Jak podasz szczeguły typu jaki styl czy ma być zmywarka jaki zlew duży mały życzenia co do kolorystyki itp. to sie pobawie dalej Pozdrawiam Jakość wizualizacja może nie najleprza ale to przez przechodzenie z programu do programu i zmiejszenie aby załadować. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Hej, posyłam trochę inspiracji - http://www.homebook.pl/polka-lazienkowa Myślę, że znajdziesz tam coś, co podpowie Ci co robić. Mnie urzekają te zdjęcia dużych otwartych łazienek
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem po remoncie lazienki - wymiary 1, 9 m na 2 m. Może to jakoś Cię zainspiruje, bo ja jestem zadowolona z tego co udalo nam się stworzyć. Lazienka jestw kolorze bialo - szarym z dodatkami turkusowymi
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
urządzimy każdą łazienkę
*** Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2013-10-10 o 18:10 Powód: usunięcie linku |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

Jak podasz szczeguły typu jaki styl czy ma być zmywarka jaki zlew duży mały życzenia co do kolorystyki itp. to sie pobawie dalej