|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowe hobby - inspiracje
Cześć, ostatnio zastanawiam się co zrobić z wolnym czasem po pracy i pomyślałem, że dobrze będzie go spożytkować na jakimś nowym hobby. Jedynym warunkiem jest to, że chciałbym przy tym wyjść z domu do ludzi. Tylko nie mam pomysłów co to mogłoby być. Mam swoje zainteresowania jakim są nowinki technologiczne, formuła 1, książki i blogi dot. rozwoju osobistego oraz trochę siłownia ale te wszystkie zajęcia, nie wymagają zaangażowania innych osób i mogę je robić w domu (prócz siłowni).
Kiedyś chodziłem na taniec towarzyski ale po zerwaniu z ex wolę go sobie póki co darować na jakiś czas ![]() Zastanawiam się do jakich kół zainteresowań wy należycie. Może mnie zainspirujecie lub podrzucicie jakiś fajny pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nowe hobby - inspiracje
Klub górski, wspinaczkowy, PTTK, jakiś klub rowerowy, wspólne bieganie, spotkania podróżników lub miłośników planszówek w bibliotekach i kawiarniach. Rekonstrukcje historyczne (tylko to jest droga zabawa). Wspólne podróże, są grupy na fb do umawiania się. Towarzystwo miłośników kolei, towarzystwo miłośników mpk. Wolontariat w schronisku. Dołączenie do jakiejś inicjatywy ekologicznej. Jakaś lokalna organizacja nastawiona na rozwój miasta lub dzielnicy. OSP. Organizacje pozarządowe.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Tu wrzucałam, co robię bądź chciałabym robić, gdybym miała więcej czasu, możliwości:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=754 Aktualnie kupuję lutownicę, będę się bawić w tworzenie jakichś ozdóbek podświetlanych do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lokalna gwiazda
|
W moim mieście w domu kultury jest 21 działających kół zainteresowań i w tej chwili zaczęłam się zastanawiać, jakich. Bo prawdę mówiąc, nie wiem. Ale może warto przejść się do takiego przybytku i poszukać inspiracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.