|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jestem beznadziejna
Mam 21 lat i kompletnie nie akceptuje siebie. Jestem bardzo nieśmiała osobą, nie potrafię z nikim nawiązać głebszych relacji, mam wrażenie że w towarzystwie osób, którzy nie sa moją najblizsza rodziną zachowuje się nienaturalnie, boje sie odezwac jestem strasznie spięta, wydaje mi się że zrobię z siebie idiotke. Jest mi przykro bo odstaje od innych i wydaje mi sie ze ludzie traktuja mnie jak dziwaka. Z biegiem lat jest mi coraz trudniej, bardzo chciała bym wreszcie jakoś się przełamać, znaleźć chłopaka i żyć normalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jestem beznadziejna
Może jesteś introwertykiem. Nie ma sensu sobie wmawiać, że jesteś nieśmiała, dziwaczna, do tego beznadziejna. Ludzie zaczynają wierzyć w to co mówią sami do siebie i zachowywać się w ten określony sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zacznij pracę nad sobą. Rób to czego się najbardziej boisz - zacznij zagadywać do ludzi, przebywać wśród nich jak najwięcej. Też kiedyś taka byłam jak miałam 16-18 lat, potem praca wśród ludzi, mnóstwo przeczytanych książek, ciągła praca nad sobą zmieniły mnie baaaaardzo mocno. Nie zniechęcaj się i nie rozpaczaj jak źle jest tylko pomyśl co możesz zrobić żeby było dobrze.
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.