|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zabezpieczenie
Witam, mam pewien problem. Piszę na Wizażu, gdyż sądzę, że są tu poważni ludzie, którzy coś doradzą
![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabezpieczenie
Cytat:
Jest wątek zbiorczy na temat tabletek, to raz. Dwa - to są tabletki dwufazowe, więc ich skuteczność przez pomyloną kolejność mogła być zaburzona. Jeśli stosowałaś dodatkowe zabezpieczenie, które nie zawiodło, to ciążą martwić się nie musisz, ale zapewne przez zawirowania hormonalne organizm był trochę zdezorientowany.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zabezpieczenie
Ok dzięki za odpowiedź. A co do wątku zbiorczego, nie wiedziałam jestem tu pierwszy raz.
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Dziewczyny, a może któraś z was miała podobną sytuację?? czekam na więcej odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.