| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-18, 20:26 | #1 | 
| Rozeznanie | Na Wizażu nauczyłam się malować... :)

Dziewczątka drogie! Własnie przeglądałam sobie archiwalne wątki moich makijaży... i z przerażeniem obejrzałam mój pierwszy post na MM, będący moim makijażowym debiutem  Teraz śmieję się z tego, jak się malowałam, jak uparcie nie chciałam zrezygnować z czarnej konturówki i czarnego tuszu. A jako że lubię czasem pośmiać się sama z siebie, wpadłam na pomysł założenia wątku ze zdjęciami PRZED i PO - czyli z makijażami, które robiłyśmy same w domowym zaciszu nie znając Wizażu i makijaże, które stworzyłyśmy pod wpływem rad Wizażanek z MM. Ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć - dzięki MM nauczyłam się sztuki makijażu  Jeszcze nie wszystko wychodzi, ale jest coraz lepiej. Dzięki dziewczęta! Niooooo to ja na pierwszy rzut. Makijaże PRZED - o mamoooo ta paskudna czarna konturówka i czarny tusz  I te brwiiiiiiii przykrótkie brrrrrrrrr   Edytowane przez anita_w Czas edycji: 2006-06-13 o 19:42 | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 20:29 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Na Wizażu nauczyłam się malować... :)

A teraz makijaże PO "oświeceniu wizażowym"   Wreszcie umiem dobrze nakładać cienie  Przedtem moje nakładanie cieni ograniczało się pacnięcia plamy kolory na środek powieki   Edytowane przez anita_w Czas edycji: 2006-06-13 o 19:44 | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 20:35 | #3 | 
| 调解人 Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: Łódź/Warszawa 
				 | 

Jakoś nie rażą te pierwsze Twoje makijaże, może dlatego, że jestes ładna dziewczyna i uroda łagodzi drobne potknięcia   Jednak zmiana zdecydowanie na korzyść. Poziom techniczny poszedł w górę   
				__________________ Make up, not war! | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 20:40 | #4 | 
| Rozeznanie | 

Meariel, dziękuję   Ale ja tam mam powody do śmiechu  No tak, nie napisałam najważniejszego. KTO JESZCZE SIĘ ODWAŻY?  To nie ma być wątek o mnie, tylko o tym, jak dzięki Wizażowi doskonalimy swoje umiejętności  Nio, powiedzmy wprost: taki pean na cześć MM       | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 21:28 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

a co bylo z brwiami nie tak "przed"?    | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 21:31 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

ten pierwszy wcale mnie nie razi, ale to prawda, ze kolejne sa lepsze  a jednak gdybym to ja cie malowala to pokusilabym sie o bardzo delikatne podkreslenie brwi  hehe, zaluje, ze nie mam zdjec swoich makijazy z moich nastoletnich lat. wygladalam zabojczo - wyskubane maksymalnie brwi, czarna konturowka (obowiazkowo gruba krecha), gruba warstwa pomaranczowego pudru constance caroll... hehehe, to dopiero by byl kontrast   | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 21:40 | #7 | ||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Oj tak, tak, ja też mam za sobą nastoletnią fazę na pomarańczowe pudry własnej produkcji i grube krechy na oczach  A co do moich brwi teraz - ja je dośc mocno podkreślam brązową kredką. Naturalnie są tak jasne, że prawie przezroczyste, a juz z mocniej podkreślonymi brwiami czułabym się źle  Nioooo dziewczynki, ale to nie miał być wątek tylko o mnie   | ||
|     |   | 
|  2005-09-18, 21:49 | #8 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Anitko, nie rób z siebie takiej sierotki   początki nie były złe | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 21:53 | #9 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Ale jeszcze pamiętam, jak rozpaczliwie usiłowałam np. wyglądać świetnie z jasnoróżowym cieniem na powiekach   | |
|     |   | 
|  2005-09-18, 22:49 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

AA pamiętam ten makijaż. Pamiętam też jak mówiłyśmy o brwiach i robiłyśmy w Phoptshopie poprawki dorysowywując CI delikatnie brwi.   Pamiętam.  POczątki nie były tak fatalne, jak CI się wydaję widziałam dużo gorsze debiuty.  U mnie pod względem MM zaszła zmiana z dodawaniem różu na policzki. Dziewczyny mi uświadomiły, że jdnak powinnam używać różu, a ja sama się zawsze broniłam przed tym kosmetykiem. Idzie mi to marnie, ale starm się.  Poza tym forum nie wniosło w moje makijażowanie się, żadych zmian?  Skandalll!  Zupełnie nie wiem co o TYM myśleć?   
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 23:18 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

anitko poruszylas cos co tyczy mnie... ja dzieki dziewczynom nauczylam sie duzo i teraz sama sie dziwie jak tak moglam sie malowac? jak!! teraz jest o wiele lepiej  rady dziewczyn bardzo mi pomogly i dziekuje wam za to  ps. jak znajde fotki sprzed i po to dodam na pewno  FOTKI "PRZED" chyba nie trzeba mowic co zle.. widac samo przez się... 
				__________________  Plus Size-owy wątek gadulcowy  Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2007-11-20 o 20:42 | 
|     |   | 
|  2005-09-18, 23:30 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

FOTKI "PO" sadze ze widac poprawe... nadal sie ucze ale widze juz pozytywne efekty   
				__________________  Plus Size-owy wątek gadulcowy  Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.