|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dodatki do kobaltowej spódniczki
Witam Wizażanki. ; )
Po wielu miesiącach z moim mężczyzną wreszcie zostałam zaproszona na upragnioną randkę. I jak to powiedział mam się ubrać ładnie, niezbyt elegancko, ale taki elegancki luz. Cokolwiek to znaczy ; D i tu mój problem. Wybrałam sobie kobaltową spódniczkę i nie mam pojęcia jakie dobrać dodatki. Myślałam o białym topie na szerokich ramiączkach, czarnym żakiecie i czerwonych szpilkach + złota biżuteria. Brałam też pod uwagę żakiet w biało-czarne pionowe pasy, ale czy nie będzie to przerost formy nad treścią? W załączniku zdjęcie spódniczki w dość słabej jakości niestety, za co przepraszam. I zdjęcie pożyczone z ebaya, które mniej więcej pokazuje jak spódniczka wygląda. Błagam o pomoc ! ; )) Edytowane przez marzenus22 Czas edycji: 2013-08-09 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dodatki do kobaltowej spódniczki
biały top będzie ok, dodałabym biżu w czarnym kolorze i buciki w jakimś innym kolorze, ten czerwony jakoś mi tu nie pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
pomyślałam o czerwonych butach, kopertówce może + czerwone usta i paznokcie. gdzieś widziałam taką stylizację i wydawała się całkiem spójna, stąd pomysł. mogę wymienić szpilki na czarne w sumie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Według mnie czerwone szpilki będą jak najbardziej ok. Żakiet wybrałabym ten czarny. Tylko złota biżuteria nie specjalnie mi tutaj gra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Biały top i czarna marynarka będą dobrze wyglądały, ale z czerwonych butów bym zrezygnowała. Lepiej załóż czarne.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
jest też opcja czarnej albo szarej ramoneski zamiast żakietu. i pytanie - rajstopy cieliste? czy kryjące? mam dziś brzydką pogodę (około 15st, zachmurzenie, trochę deszczu), więc nie będzie problemu, że gorąco czy coś.
i jeszcze biorę pod uwagę koronkową koszulę z regulowanym rękawkiem zamiast topu. Edytowane przez marzenus22 Czas edycji: 2013-08-10 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
biały top+ czarne szpilki+kopertówka+długi wisiorek typu stare złoto= udana randka
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z wypowiedziami izga88 i little leaf
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.