|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sukienki i inne...od roz. 36 do40
1. Piękna czerwona sukienka satynowa. Założona tylko raz, stan idealny.
Rozmiar 36, ale na życzenie podam wszystkie wymiary. Jako gratis dodaję widoczne na zdjęciu bolerko. Nowa kosztowała 110 zł, na prawdę warto! polecam. 2. Śliczna sukienka za kolana. Kolor ciemna śliwka z czarnymi dodatkami (róża i szal). Założona tylko raz na studniówkę i od tego czasu wisi w szafie. Bardzo ładnie się prezentuje w tańcu. Idealna na wesele albo inną imprezę. Nowa kosztowała 160 zł, naprawdę warto. Na życzenie podam wszystkie wymiary. 3. Białe płócienne spodnie, praktycznie nie noszone, marki H&M, rozmiar 38 ale na moje oko trochę większe. Na życzenie podam wszystkie wymiary. Idealne na lato, lekkie i przewiewne. 4. Brązowe spodnie płócienne, w idealnym stanie, biodrówki. Spodnie idealne na lato, lekkie i przewiewne. Rozmiar 38, na życzenie podam wszystkie wymiary. zapraszam na pewno się dogadamy ![]()
Edytowane przez kinia8900 Czas edycji: 2014-03-25 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienki i inne...od roz. 36 do40
Hej, radzę skasować te kwoty, bo usuną Ci wątek. Wymiana na pieniądze to wciąż sprzedaż, a tutaj to jest zabronione
![]() Ja sukienki mogłabym wziąć, ale jedynie w wartości materiałów, z których są uszyte. Satyny i atłasy zawsze mile widziane do wykorzystania ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Poproszę o szerokość w pasie białych spodni
![]() OOT: nie wiem co jest złego w podaniu ceny za ile kupiłyśmy daną rzecz. Jedna sukienka może kosztować 100zł inna 500. Chciałabym wiedzieć jaką wartość ma dana rzecz Nie oznacza to od razu krypto sprzedaży Nie popadajmy w skrajności... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
białe spodnie w pasie - 84 cm
koleżanka miała rację odnośnie cen, już się poprawiłam, ponieważ napisałam wcześniej że sprzedam bądź zamienię, nie wiedziałam że nie można. Już jest ok ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.