|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ciemne pasemka
zawsze pasemka kojazyly mi sie z jasnymi refleksami,a ja ostatnio wpadlamna pomysl zeby na moich brazowo-czekoladowych wlosach zrobic ciemno-brazowe pasemka.pomysl przyszedl mi z tego powodu ze niechcialabym farbowac calych wlosow bo sa juz zniszczone po roznych zabiegach farbowania i rozjasniania,a chcialabym je jedynie przyciemnic.jak myslicie czy ladnie to bedzie wygladac??a moze macie jakies fotki gdzie na brazowych wloskach sa ciemniejsze pasemka??z gory dzieki za wszelkie sugestie.pozdrawiam
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciemne pasemka
też o tym ostatnio myślalam [tym bardziej,ze obiecałam sobie,iż na mojej głowie już nic blondo podobnego nie bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
czekam jeszcze na jakies podpowiedzi,ale jak tylko sie zdecyduje i zrobie takie pasemka to napewno dam znac ;-)
![]() |
#4 |
BAN stały
|
![]()
Ja znalazłam coś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
to super pomysł
zrobiłam tak raz poprostu włosy wydają sie ciemniejsze i odswiezone a pasemek niewidać ![]() można powiedzieć że połowie głowy zaoszczędza sie chemii ![]() wazne!! te pasemka wygladają ładnie gdy są robione na sreberku musisz zaznaczyć że ma ich byc dużo i bardzo ciennkich ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Tak, pasemka na sreberku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przez czepek wygladają bardzo tandetnie i orydynarnie jak robione samemu bleeee takie grube pasma niepodobne do niczego a za to sreberko daje bardzo naturalny efekt coś ala słońce we włosach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziekuje kochane za odpowiedzi,ale i tak dalej sie wacham bo jakos do konca niepotrafie sobie wyobrazic jaki bedzie koncowy efekt.jak ktos bedzie mial jeszcze jakies fotki to czekam ;-)
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak Twoje włoski są brązowe a zrobisz pasemka z ciemnnego brązu to efektu nie będzie ![]() moje były delikatnie widoczne w mocnym słońcu i jeszcze musiałam informować że to właśnie pasemka ![]() jeśli chodzi o zdjęcia to bedzie problem bo trudno sfotografować coś czego niewidać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.