Pojedzie ktoś ze mną :) ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 22:22   #1
Elenaa25
Raczkowanie

Pojedzie ktoś ze mną :) ?

Mam dwa dylematy , pierwszy nie wiem gdzie jechać na zagraniczny obóz , drugi to nie mam z kim Wybiera sie ktoś może i odpowaidałoby mu moje towarzystwo Poszukuje kogoś z kim mogłabym nawiazac relacje koleżeńska żeby nie być samemu może uda mi sie kogos zapoznać bo tez ma taki problem jak ja teraz xd Dodam że jestem osobą raczej spokojna i jakies imprezowanie nie za bardzo mnie interesuje choć lubie sie rozerwać ale w granicach normy W tym roku skończe 18 lat Obozy o jakich myślałam to obóż w Egipcie z juwentura ( jeśli nie mialabym z kim to chyba najlepsza opcja bo leciałąbym samolotem a weic malo męcząca podróż i do tego jakoś bym sama wytrzymała xd) natomiast myślałam też nad Hiszpanią ale bez raczej tego zwiedzania monaca , monte carlo itp gdyż jest to cholernie meczace i bym już nie chciala tego przeżywać znowu xd oraz obóz w chorwacji bądz grecji ? Jestem w kropce , nie wiem co mam wybrać i robić gdzie jechać ?Help me
Elenaa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-26, 05:50   #2
apows
Zadomowienie

Dot.: Pojedzie ktoś ze mną :) ?

Cytat:
Napisane przez Elenaa25 Pokaż wiadomość
Mam dwa dylematy , pierwszy nie wiem gdzie jechać na zagraniczny obóz , drugi to nie mam z kim Wybiera sie ktoś może i odpowaidałoby mu moje towarzystwo Poszukuje kogoś z kim mogłabym nawiazac relacje koleżeńska żeby nie być samemu może uda mi sie kogos zapoznać bo tez ma taki problem jak ja teraz xd Dodam że jestem osobą raczej spokojna i jakies imprezowanie nie za bardzo mnie interesuje choć lubie sie rozerwać ale w granicach normy W tym roku skończe 18 lat Obozy o jakich myślałam to obóż w Egipcie z juwentura ( jeśli nie mialabym z kim to chyba najlepsza opcja bo leciałąbym samolotem a weic malo męcząca podróż i do tego jakoś bym sama wytrzymała xd) natomiast myślałam też nad Hiszpanią ale bez raczej tego zwiedzania monaca , monte carlo itp gdyż jest to cholernie meczace i bym już nie chciala tego przeżywać znowu xd oraz obóz w chorwacji bądz grecji ? Jestem w kropce , nie wiem co mam wybrać i robić gdzie jechać ?Help me
Na pewno ktoś się znajdzie. Radze tylko uważać na nieznajomych. Jesteś zbyt odważna proponując coś takiego. Nie lepiej zapytać wsród znajomych?
Stary 2013-05-26, 17:51   #3
Elenaa25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez apows Pokaż wiadomość
Na pewno ktoś się znajdzie. Radze tylko uważać na nieznajomych. Jesteś zbyt odważna proponując coś takiego. Nie lepiej zapytać wsród znajomych?
No właśnie nie mam z kim , moi znajomi nie mają czasu/ pieniędzy/chęci żeby jechać. Dlatego pytam i pisze coś takiego tutaj. Ehh no wychodzi na razie na to że nie wiadomo czy napewno ktoś sie znajdzie ale wracając do sedna sprawy to co mam wybrać ? Egipt jest jednak zbyt drogi dla mnie może w przyszłości , za rok ( choć to kuurcze taka fajna sprawa wyjazd tam ^^ ) To co mam wybrać , pozostaje mi Grecja http://www.szarpie.pl/oferty/zagrani...era-olimpijskahttp://www.juwentur.com/Tanie_obozy_...rozy-1093.html
Chorwacja czy może Hiszpania ( w której już byłam). Dodam że chciałabym pojechac w celu raczej wypoczynkowym i pozwiedzać niż imprezować ale też w umiarze dlatego opcja Hiszpanii ze zwiedzaniem Monaco u mnie odpada. Doradzi ktoś

Edytowane przez Elenaa25
Czas edycji: 2013-05-26 o 18:08
Stary 2013-05-27, 22:32   #4
Elenaa25
Raczkowanie

po co mi to xd co mam wybrać gdzie najlepiej jestes pojechac jak sie jedze samotnie z takim obozem xd ma ktoś może wieksze doświadczenie w tym ode mnie choc wg mnie wszedzie dobrze z kimś no ale please Hiszpania , Chorwacja czy Grecja?
Stary 2013-06-05, 14:55   #5
ValarMorghulis
Przyczajenie

Ja bym bardzo chętnie pojechała do Chorwacji lub do Grecji, a też mam problem, że nie mogę znaleźć nikogo, z kim mogłabym jechać... Co powiesz na wspólny wyjazd? Masz już jakieś oferty, które Ci się podobają?
ValarMorghulis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 12:47   #6
magdziaS
Podróżniczka

Wątek przenoszę na forum obozowe. Tam też można przeszukać wątki, gdzie każdy wpisuje się, że szuka towarzysza podróży. https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=120 Także polecam wyszukiwarkę.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 10:55   #7
Asia_199
Raczkowanie

ja szukam kogos na obóz studencki najchętniej hiszpania, grecja. Krym to straszny kawał drogi :P
Asia_199 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 12:43   #8
gossipgirl89
Raczkowanie

Na twoim miejscu rozważyłam jeszcze ten Krym o ile kogoś znajdziesz chętnego :P Byłam rok temu właśnie na obozie studenckim w Eupatorii i szczerze polecam. Akurat trafiłam na tak wspaniałych i zgranych ludzi, że śmiało mogę powiedzieć iż były to jedne z najlepszych wakacji na jakich byłam A długa podróż pociągiem (ok 24h) to tylko dodatkowy plus, bo można się wtedy integrować. Ogólnie cały wagon dla was i można robić jedną wielką imprezę xD

~Blair Waldorf
gossipgirl89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 18:06   #9
Karina96
Przyczajenie

Kurcze szkoda że właśnie nie nastawiasz się na imprezy i zabawe taką na maxa bo też szukam osoby z którą mogłabym pojechać :c
Karina96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-14, 10:18   #10
oskar90
Raczkowanie

hej szukam osob na wspolny wyjazd do Lloret de mar, w celach imprezowych tez chcialbym zahaczyć o Barcelone i miasteczka blisko lloret takie jak Blanes, Tossa De Mar... Mysle nad jechaniem z biura fun clubu albo po prostu w ciemno, jakis hostel znalesc przez neta

Edytowane przez oskar90
Czas edycji: 2013-06-14 o 10:21
oskar90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 16:54   #11
olka005
Przyczajenie

ja bym pojechala ja mysle o turcji samolotem z almatur kolezanki byly kilka razy z tego biura zawsze MEGA zadowolone . napisz to sie poznamy /dogadamy :3
olka005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-29, 20:05   #12
algimorskie
Przyczajenie

Poszukuję towarzyszki/towarzysza na obóz studencki na Malcie, 8 dni, II połowa sierpnia lub wrzesień.
koszt to ok. 1500zł
algimorskie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 09:52   #13
Vocaliste
Raczkowanie

Hej, miałby ktoś może ochotę na obóz samolotowy do Bułgarii? Lecę sama, także byłoby fajnie jakby ktoś się zdecydował bądź odezwała się osoba, która już na to leci Termin 4 - 14.08, wylot z Katowic.

http://www.obozy-online.pl/index.php...p&idOffer=2486
Stary 2013-08-28, 20:20   #14
choya
Przyczajenie

Hej. Szukam osoby/osób na wspólny wyjazd w drugiej połowie września. Najlepiej Hiszpania - Lloret de mar. Cel wyjazdu to imprezy oraz plażowanie Upatrzyłem ofertę Student Travel (19-30.09), ale może być też coś innego.

Edytowane przez choya
Czas edycji: 2013-08-29 o 17:36
choya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-29, 12:15   #15
ilovelolipop
Raczkowanie

GG do ilovelolipop

Cytat:
Napisane przez choya Pokaż wiadomość
Hej. Szukam osoby/osób na wspólny wyjazd w drugiej połowie września. Najlepiej Hiszpania - Lloret de mar. Cel wyjazdu to imprezy oraz plażowanie Upatrzyłem ofertę Student Travel (19-30.09), ale może być też coś innego.
Ja to samo, ale najlepiej od 15 wrzesnia Ale szukam dziewczyny
Stary 2013-08-29, 19:30   #16
silver7
Przyczajenie

Szukam chętnych na wyjazd do Lloret de mar (Hiszpania) z Gandalf Travel w terminie 21.09 - 04.10. Koszt to ok. 1000zł (przy 4 osobach).
silver7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 20:00   #17
hopla007
Przyczajenie

Witajcie. Może ktoś chętny na wyjazd studencki Grecja (Chalkidiki). Znalazłam ofertę z korzystnymi warunkami i ceną
ewentualnie jakiś inny CIEKAWY + w cenie adekwatnej do oferty
hopla007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości