|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomocy!
Wiem że to nie ta bajka ale trudno... czy ktoś powie mi jak mam sprawdzić na jakie studia jaki wymagany jest przedmiot itp.? jakie progi procentowe czy coś ? szukam i na żadnej stronie uczelni nie ma jak to jest z tym bo jestem ciemny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!
Musisz poczekać na jakąś dobrą wróżkę bo ja jestem od bardziej przyziemnych spraw.
A tk na serio to nie podałeś nic,0, null ani jakie miasto czy uniwerek, jaki kierunek... Tak to se można gdybać BTW może daj sobie spokój ze studiami skoro nie potrafisz znaleść niczego na ichniejszej stronie? Zakładki "rekrutacja" nie mają? ![]()
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2013-08-19 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marcin wchodzisz na rekrutację, możesz nawet zarejestrować się w irk i tam często w ogłoszeniach są progi punktowe z poszczególnych lat, ale trzeba porównać czy przeliczniki i przedmioty pokrywają się |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
gratulacje !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.