|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grecja - Kokkino Nero, czy ktoś był? Co myślicie o tym?
Witam, założyłam wątek, bo chciałam sie poradzić w sprawie obozu studenckiego do Grecji, do Kokkino Nero... Chciałysmy z przyjaciółką jechac na jakis niedrogi obóz studencki, a ten jest chyba najtanszy. Miałysmy zamiar wyjechac z piotrem od wakacji, ale teraz się zastanawiamy czy to dobry pomysł. Cena rzeczywiscie kusi, ale wszędzie czytam, że Kokino Nero to jakaś wiocha, że tam nie ma co robić, jest tylko plaża i dwie tawerny na krzyż. Nie wiem, czy rzeczywiscie tamm jest tak nudno?
Szukam jeszcze alternatywnych ofert na wakacje, ale nigdzie nie ma żadnych w miarę tanich obozów (takich do 1100zł), zaczynajacych się 15-20 sierpnia (przyjaciolka wtedy ma urlop od polowy do ok konca sierpnia, wiec w terminach tez musimy przebierac). Znalazlam jeszcze alternatywna opcje Bułgarii, Albena, ale w Bułgarii juz bylam (chodz bądz co bądź ten wyjazd chyba najbardziej mi się podobał z dotychczasowych) poza tym sporo drozsze i 2 dni krocej. Dlatego pytam na forum, jak myslicie czy warto jechac do Kokino czy naprawdę idzie się tam zanudzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grecja - Kokkino Nero, czy ktoś był? Co myślicie o tym?
Byłam w Kokkino Nero i uważam, że to taka trochę "sypialnia". Fajna na jakiś rodzinny wypoczynek, ale na pewno nie można tam za bardzo poszaleć, bo i nie ma gdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedź, zdecydowałyśmy się jednak na Bułgarię, mimo, ze drozsza, mam nadzieje, ze tam będzie fajniej, bo jednak boimy sie ryzykowac, że w Grecji będzie bardzo nudno=)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY TEGO OBOZU NIE ORGANIZOWAŁ CT OSKAR. MAMY WSPOMNIENIA OKROPNE, PO KONTAKCIE Z TY ORGANIZATOREM. ZAPRASZAM DO CZYTANIA ZWIERZEŃ RODZICÓW NA GAZETA.PL -EUROPA-GRECJA I CYPR- OSKAR OBÓZ MŁODZIEŻOWY.
NASZE DZIECI OBECNIE SĄ JESZCZE NA OBOZIE. OFERTA SPRZEDAWANA, NIE JEST ZGODNA Z OTRZYMANĄ. POKOJE MIAŁY BYĆ 2-3OSOBOWE. ZWALILI WSZYSTKICH PO 2 OS. DO JEDNEGO ŁÓŻKA (104cm szerokości) I POWIEDZIELI, ŻE TO ŁÓŻKO MAŁŻEŃSKIE. ABSURD! ![]() PRZEDE WSZYSTKIM, TRZEBA SIĘ DOKŁADNIE DOWIEDZIEĆ CZY KOSZT JEST NISKI, BO POPRZEKRĘCANA JEST OFERTA. OBIAD - TO MAŁA MISECZKA ZUPY, A KOLACJA - TO FRYTKI Z KAWAŁKIEM MIĘSA (ZROBIONEGO RAZEM W OLEJU Z FRYTKAMI) TAK JEST CODZIENNIE. TYLKO ŚNIADANIE JEST NORMALNE. I AUTOKAR JEDZIE OKOŁO 35-38GODZIN ![]() OKOLICA JEST PRZEPIĘKNA. LAZUR WODY.... KOSZT GYROSA - 2-3EURO. TRZEBA PRZELICZYĆ, CZY TANIO, TO NIE BĘDZIE DROGO. NAJTANIEJ JEST ZAMÓWIĆ BILETY LOTNICZE, KOLEŻANKA KUPIŁA NA MALTĘ ZA 300ZŁ Z WROCŁAWIA (W TYM POWRÓT)I POBYT NA MIEJSCU 7DNI, WYPOŻYCZENIE ROWERÓW 25EURO/DZIEŃ, PROM 10EURO NA ZWIEDZANIE WYSPY SĄSIEDNIEJ. KWATERY 10EURO ZA OSOBĘ. WYNIOSŁO ICH 1200ZŁ I NICZEGO SOBIE NIE ODMAWIALI. RADZĘ PRZEMYŚLEĆ TE TANIE OFERTY, LEPIEJ SAMEMU SOBIE ZORGANIZOWAĆ. I WYCHODZI NAPRAWDĘ TANIO... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.