|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praktyki
Hej chciałabym się was poradzić, otóż od września miałam sobie załatwić praktyki na miesiąc. Skierowanie na nie dostałam pod koniec czerwca. Miałam sobie wybrać firmę, w której będę chciała je odbywać. Wszystko załatwiłam sobie już wcześniej. Jednak niedawno okazało się, że osoba która miała sprawować nade mną opiekę, ma zwolnienie lekarskie do końca roku. Na skierowaniu widnieje jej podpis i to ona miała prowadzić moją praktykę.
W tym tygodniu udało mi się znaleźć inną firmę, tylko mam jeden problem. Nie mam już żadnego skierowania na te praktyki. Pani oczywiście, powiedziała, że mogę je później donieść że nie będzie z tym problemu. A od 1 września mogę spokojnie do nich przyjść. Martwię sie jednak tym, że jak pójde do mojego opiekuna z uczelni w połowie września( gdzie już jestem w trakcie praktyk) po kolejne skierowanie na prakyki będę miała problemy, Boję się że może mi nie uwierzy, że je zaczęłam i nie będzie mi chciał go wydać a w związku z tym nie zalicze ich. ( Skierowanie które wydaje mi uczelnia, ma później wrócić do nich z powrotem z podpisem i pięczątką firmy) A dodam, że praktyki tylko i wyłącznie odbywamy we wrześniu. A mój opiekun ma dyżur dopiero w połowie września. Nie wiem co mam robić, jak uważacie? Edytowane przez Ankao23 Czas edycji: 2013-08-17 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Praktyki
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Bo nawet jeśli bym została w firmie nr 1 potrzebuje również nowego skierowania, bo tamto które dostałam zostało wypełnione przez osobę która w firmie nie pojawi się do Końca roku. A na koniec praktyk również potrzebuję podpis tej osoby a ona mi już go nie da. tak czy siak znalazłam się w dość niekomfortowej sytuacji. Nie moge cieszyć się wakacjiami spokojnie bo ciągle się martwię czy nie będę miała problemów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.