|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Proszę o rady dotyczące pewnego nieśmiałego osobnika :)
Witajcie drogie wizażanki
![]() ![]() A więc sprawa ma się następująco: Moja ciocia uwielbia rodzinne spotkania.Zawsze jak nadarza się okazja (jakieś imieniny,urodziny czy rocznice) zaprasza znajomych i najbliższą rodzine.Tak właściwie to chodzę na te spotkania odkąd pamiętam.No i od zawsze na tych spotkaniach pojawia się pewien chłopak (jest on z rodziny wujka, więc absolutnie nie ma żadnych więzów rodzinnych ![]() Czy któraś mogłaby doradzić mi co zrobić w tym przypadku ? Nie wiem czy odważyć się czy też dać sobie spokój, nie wiem też, czy 3 lata to nie za duża różnica wieku w moim przypadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Serio chłopak wygląda na fajnego, ale zadaj sobie pytanie czy zależy Ci na przyjaźni z nim czy na czymś więcej.Bo z tego co napisałaś to troche mi trudno wywnioskować. Też miałam taki problem tylko,że w szkole co skończyło się związkiem ![]() Poprostu zaczęłam rozmowe w realu ''sam na sam''. Nawet jeżeli mu się podobasz to nie licz,że on pierwszy się odezwie itp. podsumowując: MUSISZ BRAĆ SPRAWY W SWOJE RĘCE! Zacznij rozmowę o czym kolwiek. SPRÓBUJ BO WARTO Napisz do mnie to powiem ci dokładniej jak to ze mną było i jak jeszcze chcesz rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o rady dotyczące pewnego nieśmiałego osobnika :)
Ok, podoba ci się z wyglądu. Ale tak poza tym to go wcale nie znasz
![]() Przy okazji następnego spotkania spytaj czy ma konto na FB czy gdzieś tam, może w necie się bardziej otworzy przed tobą.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]() Chociaż w tych sprawach jestem konserwatystką, to np. zapytałabym: "Czy nie miałby ochoty iść do kina?". Może okaże się, że ma poczucie humoru i możesz jeszcze zaproponować bilet na mecz MBA, albo NHL ![]() Spróbować nie zaszkodzi, a jak nic nie wskórasz, to mu kup bilet na Księżyc i niech leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Też uważam, że warto zagadać przez fb. Skoro jest nieśmiały na pewno łatwiej mu będzie rozmawiać w ten sposób niż face to face
![]() I 3 lata różnicy to nie jest dużo, choć nie wiadomo jaki on ma stosunek do młodszych dziewczyn.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jeśli będzie okazja to ja bym nie pisałą tylko na tym spotkaniu zagadała
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.