| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-20, 13:05 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 |   Jakie dodatki to tej sukni

Mam pytanie, jakie dodatki pasują do tej sukni?? Dodam że będzie to wersja w kolorze ecru bez trenu. Nie wiem czy widać, ale jest ona obszyta delikatnymi aplikacjami z koralików, ramiączka też. Zastanawiam się jaką wybrać biżuterię, jakieś propozycje? no i bukiet ślubny, myślę nad bordowymi różami ew. plus coś białego (może storczyki) ?

| 
|     |   | 
|  2010-03-21, 17:37 | #2 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Dot.: Jakie dodatki to tej sukni

Cytat: 
 co powiesz na takie bukiety? | |
|     |   | 
|  2010-03-21, 17:41 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

pięknie też wyglądałyby bordowe róże - myślę, że pasują do sukni ecru... a jeśli chodzi o biżuterię - to fajnie wyglądają takie długie kolczyki, jak na przesłanym przez Ciebie zdjęciu Edytowane przez anjulkaa Czas edycji: 2010-03-21 o 17:43 | 
|     |   | 
|  2010-03-21, 21:20 | #4 | |
				 | 

Cytat: 
 Te bordowe są śliczne, myślę tylko czy nie przedłużyć bukietu jakimyś innymi kwiatkami tak żeby "spływały" lekko ku dołowi. Kolczyki podobają mi się takie dłuższe właśnie, raczej złote (pozłacane) nie wiem tylko czy warto dodawać coś na szyję. to musi być coś delikatnego...może jakieś propozycje ? | |
|     |   | 
|  2010-03-21, 21:26 | #5 | 
				 | 

co do bukietu to podobają mi sie strasznie kalie (cantadeskie) ale koleżanka rok temu chciała i kwiaciarka powiedziała jej że w czerwcu są strasznie drogie, to już nie o cenę chodzi ale mama skutecznie mnie odwiodła od tego pomysłu, nie jestem przesądna ale po co kusić los   mam jeszcze ciekawe bukiety na komputerze ale coś się nie chcą ładowac  Róże bordowo białe i taki "ogonek" z bordowych storczyków (?) Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-03-21 o 21:28 | 
|     |   | 
|  2010-03-22, 11:05 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Jeśli chodzi o biżuterię to ja bym tu widziała tak jak anjulka - jakieś długie kolczyki, może wisiorek delikatny na szyję. Poniżej wrzuca kilka zdjęć   
				__________________ nie ma mnie | 
|     |   | 
|  2010-03-22, 11:06 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

I jeszcze kilka zdjęć.

__________________ nie ma mnie | 
|     |   | 
|  2010-03-22, 21:41 | #8 | 
				 | 

Dziękuje Wam dziewczyny   poczatkowo w ogole nie myslałam o kolczykach ale teraz widze ze takie długie beda swietnie pasowac  z kupnem poczekam do 1szej przymiarki sukni bo juz sie szyje   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.