|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wizażowy Kot Igor
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Zamienię Muglera na innego Muglera
WĄTEK NEAKTUALNY!Ktoś chce się zamienić ?
Zamienię 2/3 butelki oryginalnych perfum Thierry Muglera "Womanity" (EDP) na podobną zawartość Essence Absolue Thierry Muglera. Jeśli ktoś się chce zamienić to proszę o PW. WĄTEK NIEAKTUALNY! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2013-09-28 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wizażowy Kot Igor
|
Wymienię Womanity Muglera
Zamienię 2/3 butelki Womanity EDP ( oryginalny Sephorowy zakup) na inny kosmetyk
![]() WĄTEK NIEAKTUALNY JUŻ. Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2013-08-18 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
Dot.: Wymienię Womanity Muglera
cos u mnie?
jesli nie napisz czego szukasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wizażowy Kot Igor
|
Początkowa ilość butelki to 50ml.
Prosze, darujcie mi wszelkie niedoskonałości i niedociagnięcia ale pierwszy raz coś wymieniam na wizażu i jeszcze nie tak sprawnie poruszam się po forum. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Corii, najchętniej zamieniłabym się na Twojego Aliena ale to by było niesprawiedliwe, bo Ty oferujesz większą pojemność no i chcesz za to jakiś nowy zapach ![]() Najbardziej zależy mi na Alienie, osobliwie na wersji Essence Absolue, ale inny też może być. Kurczę- oba zapachy mi się podobały: i womanity i Alien essence absolue. Doszłam jednak po czasie do wniosku, że Alien podoba mi się jednak o wiele bardziej. Mądra Mija gdy już wyda kupę kasy ![]() Gdyby któraś z Was chciała pozbyć się Aliena o podobnej pojemności lub mniejszej niż ta, którą ja oferuję to byłabym wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ojej, niestety, innych perfum na wymianę nie mam. Na moje szklanej półce stoi jeszcze Fidji, Noa i kilka butelek Addicta ale od tych ostatnich jestem uzależniona a Fidji i Noa są wspaniałe na upalne dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wizażowy Kot Igor
|
Niestety, Magdo. Kusiłaby mnie bardzo szminka gdyby nie była czerwona. Bardzo dziękuję za propozycję i zainteresowanie moim postem
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Corii, a zamienisz się na lotion Alien i szminkę Venus? ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ------- ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Kochane, Bardzo dziękuję wszystkim za zainteresowanie moją ofertą i za przedstawienie swoich ciekawych propozycji i za czas, który mi poświęciłyscie. Wątek proszę uznać za nieaktualny, wymieniam się z Corii. Taka wymiana to świetna sprawa jest o pewnie nie jeden raz coś jeszcze powymieniamy. Pozdrawiam Was, dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.