|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() kurtka jeansowa - zmiana
dziewczyny mam kurtke jeansowa ktora jest po prostu juz nudna. czy macie jakies pomysly lub zdjecia jak ja odmienic??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kurtka jeansowa - zmiana
No wlasnie mam taka bordowa kurtke sztruksowa i tez bym jakos ja ozdobila..ale ciezko znalezc jakies pomysly...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no nikt nie pomoze ????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
teraz cos ciezko mi znalezc, bo jestem tu z doskoku, ale pamietam, ze byl gdzies watek z przeroznymi szablonami (mozna wtedy naszyc wg nich cekiny, wyhaftowac itp), wrzuccie moze w wyszukiwarke forumowa haslo "szablony" i znajdziecie cos.
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-09-12 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie..jakis hafcik zrobic..albo wyszyc jakis wzor cekinami, koralikami..albo nakleic diamenciki w jakis wzorek
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja sie zastanawialam czy nie daloby sie na slaby klej przykleic do czegos takeigo koronki, a potem jakims sprejem przeleciec, zeby nadruk ciekawy powstał
![]() ![]() ![]() szkdoa ze nie dalas zdjecia kurteczki, byloby latwiej cos wymyslic. moze ze nie oczekujesz wzorow tylko pomyslow - typu: haft, koraliki, farby do ubran, przefarbowanie... z takich, to moze jakos obszyc cos koronka, albo tasiemka - zrobic lamowke w okolo brzegow? ew ponaszywac cos... np wyciac z nieprujacego sie (tak łatwiej) materialu (jakas imitacja skory np) kwiatki, lub listki i ponaszywac tak jakby obstebnowywac (mam nadzieje ze dobrego terminu uzylam, nie szyje wiec moge sie mylic ![]() mozesz tez np jak cos na tym wyhaftujesz dodatkowo zrobic dziury, ale nie wiem czy ci bedzie to pasowac... i to tyle pomyslow na ta chwile. choc pewnie to nie koniec. a tak przyziemnie, jak stwierdzisz ze nic z tym nie zrobisz bo ci sie np nie chce, to zainwestuj w dodatki - duze chusty, szaliki, zasloniaja w tym sezonie prawie cala kurtke. i najlepiej pasuja wlasnie do takich 'nudnych' rzeczy. ![]() pozdrawiam Edytowane przez onentka Czas edycji: 2005-09-13 o 00:40 Powód: zapomnialam wyjasnic do konca mojej mysli;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kurteczka taka jak na zamieszczonym zdjeciu. wygrzebalam gdzies stary pasek z diamencikow i zastanawiam sie czy go nie przyszyc do klap wzdluz szwu. nie wiem tylko jak pozniej bedzie z tym w praniu. To drugie zdjecie obrazuje jakbym przyszyla te diamenciki. z gory przepraszam za zla jakosc zdjec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.