|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Sasadza poszukuje na nadchodzącą jesień :) SIERPIEŃ
Witajcie moje drogie wizażanki
![]() Od pewnego czasu szukam w lumpeksach, lombardach i internecie kilku wymarzonych rzeczy. Oddam za nie po kilka rzeczy z mojego wątku, a nawet oddam coś spoza niego ![]() ![]() Przygarnę : * SPODNIE TYPU SZARAWARY - kolor, wzór, fason obojętne. przyjmę każde * jeansowa koszula rozm. XS/S * buty rozm. 37 - oficerki, trampki, wszelkie wiązane jesienne buty (nazw jest miliony ,więc napiszę po prostu tak ![]() * żakiet na podszewce S (czarny, czerwony, granatowy, kobaltowy, różowy, a w sumie to we wszystkich kolorach tęczy) * aparat cyfrowy - jakikolwiek byleby działał ![]() * torebka listonoszka - czerń, brąz, beż * czarnych i białych bokserek S * męskich ubrań na szczupłego faceta 190cm wzrostu ![]() kurtka/plaszcz na zimę do większej wymianki przygarnę też chętnie zabawki, gadżety, ubranka dla cocker spaniela ![]() pozdrowienia ![]() Edytowane przez sasadza Czas edycji: 2013-08-17 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sasadza poszukuje na nadchodzącą jesień :)
u mnie szare szarawary filmy Only i matynarki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.