|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zmienić wygląd ?
https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.ne...49226346_n.jpg
https://fbcdn-photos-f-a.akamaihd.ne...44826525_n.jpg Co zrobić by być przystojniejszym i podobać się dziewczyną ? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-08-06 o 10:35 Powód: zalaczenie zdj; do zalacznika-regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zmienić wygląd ?
Ee tam, nie jest zle
![]() Na poczatek powiedzialabym: 1) fajne perfumy (z umiarem ![]() 2) koszula. Polsportowa czarna koszula na guziki potrafi zdzialac cuda ![]() Do tego dobrze skrojone dzinsy (tez ciemne, ale nie czarne, z niskim stanem, ale nie odslaniajace polowy gaci ![]() ![]() Dlugoterminowo moze by pomyslec o ciut dluzszej fryzurce..? A generalnie - najwazniejsza jest pewnosc siebie (nie mylic z arogancja - taka nieglosna, pozytywna, usmiechnieta pewnosc siebie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() p.s. ladne masz okulary! p.p.s. jak bedziesz dziewczynOM pisal smsy bez bledow ortograficznych to tez bedziesz bardziej atrakcyjny ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc . a za błędy przepraszam wina telefonu
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- a co do fryzury właśnie zapuszczam włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zapuszczaj. Uważam, że ciut dłuższe włosy potrafią zdziałać cuda, chłopak od razu wydaje mi się dużo przystojniejszy
![]() Nie wiem co mogłabym dodać do tego, co napisała koleżanka wyżej. Koszulki polo również wydają mi się na miejscu, pozostaje mi się tylko zgodzić z przedmówczynią i życzyć Ci powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
O tak koszule są cool!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się z opiniami dziewczyn. Fajna koszula, dżinsy, a przede wszystkim trochę dłuższe włosy niż masz na zdjęciu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
polataj teraz po sklepach, bo są jeszcze wyprzedaże i pewnie znajdziesz fajne koszule/t-shirty za grosze. do tego z dwie pary jeansów, słownik ortograficzny pod pachę i każda jest Twoja.
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc a z tym słownikiem to przesada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nie jest źle
![]() Dłuższe włosy, koszule!!! i dopasowane spodnie, nie obcisłe, broń boże, ale zwężane. Może jeszcze jakieś DOBRE perfumy, woda kolońska? I marynarka, zegarek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
to, co dziewczyny napisaly wyzej + ciuchy w odpowiednim rozmiarze, bo np. tshirt na zdjeciu, na ktorym stoisz, na Tobie wisi, nie wyglada to dobrze + zmiana ksztaltu oprawek, bo ten nie pasuje kompletnie + zadbaj o cere
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zmiana oprawek odpada
![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- A i oprawek nie zmienię bo dopiero co zmieniałem a to koszt około 1000zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mi się oprawki akurat podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie mógłbyś troszkę przytyć. Może 3dniowy zarost?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Przytyć??:O Błagam ...
Jesteś dosyć przystojny, a do tego młody, Twoje rysy jeszcze nabiorą charakteru. Jak na razie popracuj nad ubraniami i zainwestuj w kosmetyki. I tyle wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- www.lookbook.nu np. tutaj popatrz, są też zdjęcia mężczyzn, jak wejdziesz na ich profil, będą podane blogi. Może Cię coś zainspiruje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Przybyć hehe dobre . Nawet jak bym chciał to nie da rady bardzo szybki mam metabolizm .
A co do kosmetyków to jakich . Używam kremów na trądzik które nic niż dają a co więcej mogę używać nwm . ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- A i mam zamiar zapuścić włosy do ramion może troszkę krócej czy to dobry pomysł ? Złączam zdjęcie nwm po co ale może się przyda ![]() PS : przepraszam za wyrazy za wyrazy których nie powinno być wina telefonu ![]() https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.ne...42844758_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
nie dzialaja, bo kremy ktore dobierasz na chybil-trafil nie beda pomagaly, idz do dermatologa, ewentualnie popytaj w aptekach, a nie w drogeriach, np. benzacne, brevoxyl, kosztuja okolo 20 zl i dzialaja. do tego doloz jakis zel do mycia twarzy do skory tradzikowej, ale znowu - nie kupuj tego, co Ci w rece wpadnie, tylko sie kogos podpytaj, np. ekspedientki, farmaceutki, lekarza.
co do przytycia to chyba nie chodzilo o warstwe tluszczu, tylko mase miesniowa..w sumie tez bylabym za. a wlosow do ramion ABSOLUTNIE nie zapuszczaj. zapusc moze troche "na gorze", tak zeby mozna bylo je jakos ulozyc i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Kremy nie są dobrane na chybił-trafił tylko pytałem w aptekach i czytałem na forach . Do dermatologa dziś zadzwonie bo myślałem już od dłuższego czasu by się do niego udać.
Dziękuje za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wszystko już zostało powiedziane, ja dodam tylko coś od siebie na temat tych marnie działających kremów. Opcja jest taka, że może Twoja skóra potrzebuje dobrego nawilżenia. Bo w momencie, w którym używasz tylko kuracji antytrądzikowych, Twoja skóra przyzwyczaiła się do wytwarzania większej ilości sebum, łoju, by nawilżyć wysuszoną przez kosmetyki skórę i tak daje to wszystko w zupełnie odwrotny efekt od pożądanego. A w momencie, w którym buźka zostaje dostatecznie dobrze nawilżona, to produkcja naturalnych "nawilżaczy" normuje się, uspokaja, a w efekcie wyprysków jest mniej.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.