|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jakie dodatki do sukienki, kolor paska a kolor butów
Hej
![]() Mam zwiewną pomarańczową sukienkę , rozkloszowaną, do której był w zestawie czarny lakierowany paseczek w talie. Dawniej zakładałam do niej jasny żakiet i jasne buty, a do tego turkusowy pasek i turkusowa torebka ponieważ nie miałam czarnych butów to całkiem zrezygnowałam z czarnych dodatków. ale kupiłam po okazji super szpilki na platformie, czarno czerwone, czerwona platforma i obcas a reszta- czyli paseczki na stopie i wokół kostki czarne. Zastanawiam się teraz czy założyć do tej sukienki ten paseczek czarny ze zestawu i czarną torebkę czy może zaszaleć bardziej i założyć czerwony pleciony paseczek od zestawu z innej sukienki , którą posiadam. Nie chcę przesadzić. Sukienka jest skromna, pod szyję, taka typowa jak te teraz wszytsko rozkloszowane, tylko ma lekko przedłużany tył i jest z szyfonu nie ma też zakładek żadnych w tali. Edytowane przez marsjanka21 Czas edycji: 2013-08-19 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie dodatki do sukienki, kolor paska a kolor butów
Więc załóż te swoje buty na platformie do tego czarny paseczek i czarna torebka
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie dodatki do sukienki, kolor paska a kolor butów
Czarne dodatki będą idealne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.