|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szczoteczka elektryczna
Witam, mój syn ma chopla, bo inaczej nie można tego nazwać na punkcie mycia zębów, używa pełno wybielających past itp. Zbliżają się święta i pomyślałam nad kupnem szczoteczki elektrycznej który pomogłaby mu troche wybielić te zęby. Przeglądałam na allegro różne oferty lecz wcale się na tym nie znam, cena to +- 150 zł. Znalazłam coś takiego:
http://allegro.pl/szczoteczka-braun-...002749372.html http://allegro.pl/szczoteczka-elektr...000232398.html http://allegro.pl/szczoteczka-elektr...976455564.html Ta ostatnia jest za droga, lecz jeżeli byłoby to naprawde cudeńko to może i bym się skusiła, macie jakieś swoje propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczoteczka elektryczna
myślę, że to dobry pomysł. Mam od kilku lat szczoteczkę Brauna (niestety nie mam jak pokazać, bo nie mogę jej znaleźć, myślę, że już po prostu jej nie produkują
![]() ![]() ![]() nie wiem czy w normalnych stacjonarnych sklepach nie znajdziesz tych szczoteczek taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tylko właśnie nie do końca się na tym znam a wziąć pierwsze lepsze to każdy głupi potrafi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaczytana w wizażu
|
Philips sonicare HX 5350 to jest podstawowy model szczoteczek sonicznych. Sama takiej używam i nie mam żadnych problemów z zębami a do stomatologa chodzę tylko na przegląd. Kosztowała mnie około 150zł, ale trzeba się liczyć z tym, że końcówki co jakis czas trzeba wymieniać i kosztują one przynajmniej 40zł, wszystko zależy od modelu. Także radziłabym sprawdzić wybrane przez Ciebie szczoteczki pod kątem dostępności i ceny końcówek. A z tych, co wymieniłaś odpuściłabym 2, bo ma 1 rodzaj ruchu, natomiast 1 i 3 maja te ruchy oscylacyjno wibrujące które są bardzo skuteczne w usuwaniu płytki nazębnej, z tym że 3 ma większe ich nasilenie, a co za tym idzie jest droższa. Myślę, że 1 będzie bardzo dobra, cena nie jest wygórowana, także jak pisałam sprawdź jeszcze ceny końcówek. Z tych 3 brałabym 1 przy budżecie do 150zł.
Edytowane przez your_dream Czas edycji: 2011-12-18 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jedną z tych szczoteczek, które wymieniłaś, a dokładniej to Oral-B Vitality. Używam jej już 1,5 roku i jestem z niej bardzo zadowolona. Dokładnie czyści zęby i szybko się ładuje. Kupiłam ją na wyprzedaży w Biedronce za 30 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te szczoteczki były na promocji w auchan za 60 zł a w sklepie rtveuroagd kosztują 79 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Najważniejsze, żeby do tej szczoteczki kupić końcówkę
ORAL-B 3D WHITE/PRO BRIGHT http://allegro.pl/1-x-oryginalna-kon...996362691.html ona służy do wybielania zębów i bardzo dobprze się spisuje |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Szczoteczka elektryczna dla TŻ
hej Kochani
![]() zbliżają się urodziny mojego TŻ, chce mu podarować elektryczną szczoteczke do mycia ząbków, ale za bardzo nie znam sie na tych wszystkich modelach, nie wiem na co powinnam szczególnie zwracac uwagę, która bedzie odpowiednia, polecicie mi cos? z chęcią zamowię z allegro bo u mnie w sklepach nic ciekawego nie ma;/ koszt około 150 zł, ważna byłaby dla mnie także gwarancja wrazie w. Doradzicie mi coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szczoteczka elektryczna dla TŻ
Ja od lat używam Braun 8500 - jestem zadowolona i polecam. Tradycyjna szczoteczka nigdy tak nie doczyści zębów, a ja mam na tym punkcie fioła
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jam mam braun 3000 Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Również mam od jakiegoś czasu Braun 8500 i szczerze polecam. Fajnie i dokładnie czyści i jest niezawodna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.